U sudaru više vozila u Dugom Ratu ozlijeđeno 15 osoba, jedna kritično

U sudaru više vozila u Dugom Ratu ozlijeđeno 15 osoba, jedna kritično

U noćašnjem  sudaru više vozila u Dugom Ratu ozlijeđeno 15 osoba, jedna kritično. Tri muškarca zadržana su na liječenju u splitskoj bolnici nakon noćašnje teške prometne nesreće u Dugom Ratu kod Omiša, a jedan od njih u kritičnom je stanju s ozljedama prsišta i glave. javlja HRT.

 Jedno je osobno vozilo zbog neprilagođene brzine najvjerojatnije promijenilo smjer. U njemu je bilo pet mladih ljudi. Udarili su u drugo osobno vozilo u kojemu su bile dvije osobe, a zatim u kombi s osam osoba. Navodno je riječ o turistima. Izvlačenje ozlijeđenih trajalo je više od jednog sata, javio je za Dnevnik u podne Ivica Đuzel.  

Kako je za HRT potvrdio liječnik splitske bolnice, 12 je osoba pušteno na kućnu njegu nakon obrade na Hitnom prijamu. Ozljede opasne za život ima 19-godišnji mladić koji se trenutačno nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja Klinike za anesteziologiju s ozljedama glave i prsišta. Na liječenju u Klinici za kirurgiju nalazi se 21-godišnjak s teškim ozljedama prsišta, no on je izvan životne opasnosti. Izvan životne opasnosti je i maloljetni strani državljanin koji je zadobio teške ozljede zdjelice.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.