Umalo tragedija na susretu spačeka: Munja pogodila plinsku bocu, troje ozlijeđenih

Umalo tragedija na susretu spačeka: Munja pogodila plinsku bocu, troje ozlijeđenih

 

Hitna pomoć prevezla je jednu ozlijeđenu osobu u Kliniku za traumatologiju, a druge dvije osobe u KB Sestre Milosrdnice. Grom udario u plinsku bocu u kampu Spačeka: Troje opečenih. Jedan je čovjek teže opečen, a dvoje lakše, potvrdila nam je policija. Hitna pomoć prevezla ih je u Vinogradsku bolnicu. Svi ozlijeđeni izvan su životne opasnosti. 

Na svjetskom mitingu Spačeka koji se održava u Samoboru prema neslužbenim informacijama dogodila se nesreća, ima i ozlijeđenih. Po prvim, nepotvrđenim, informacijama sudionika susreta eksplodirala je plinska boca, no moguće je da je riječ i o udaru munje. Neslužbene informacije bliske organizatoru govore da je munja udarila u plinsku bocu koja je eksplodirala, a najmanje dvoje ljudi je ozlijeđeno.

Na terenu su bila troja kola hitne pomoći i vatrogasci. Klub hrvatskih ljubitelja popularnog modela Citroëna već četiri godine priprema ovaj susret, a u Samobor, umjesto konkurentskih gradova iz Italije ili Švicarske, stiglo je oko 4000 2CV-a, Spačeka i sličnih Citroenovih automobila.

No, bez obzira na eksploziju i nevrijeme koje je protutnjalo Samoborom, zabava se nastavlja.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.