Predsjednik sudjelovao na obilježavanju Dana općine Tisno

Predsjednik sudjelovao na obilježavanju Dana općine Tisno

Predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovao je na svečanoj sjednici Općinskog vijeća općine Tisno u prigodi obilježavanja Dana Općine. Čestitajući Tišnjankama i Tišnjanima Dan Općine i Dan sv. Martina predsjednik Milanović prisjetio se svojeg prvog dolaska u Tisno 2007. godine te se osvrnuo i na današnju situaciju. “Vidim da je ekipa dobra i da ste dobro složili mjesto“, rekao je.  

„Financijski pokazatelji su kakvi treba, turizam se vraća. Ja savjeta za vas nemam, vi znate što je najbolje za vas i idite samo tako naprijed i dalje“, poručio je predsjednik Milanović. 

Osim predsjednika Milanovića na svečanoj sjednici Općinskog vijeća općine Tisno govorili su predsjednik Općinskog vijeća Nikša Pirjak, načelnik Općine Kristijan Jareb, dogradonačelnik Grada Valpova u ime grada prijatelja Marko Barešić i župan Šibensko-kninske županije dr. sc. Marko Jeli te su dodijeljene nagrade i priznanja općine Tisno. Uz predsjednika Milanovića bila je savjetnica Predsjednika Republike za ljudska prava i civilno društvo Melita Mulić.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.