DHT: UHPA dobitnik godišnje nagrade Anton Štifanić

DHT: UHPA dobitnik godišnje nagrade Anton Štifanić

Vrijedno priznanje za dugogodišnje djelovanje te neizmjeran doprinos razvoju i kvaliteti hrvatskog turizma kruna je obilježavanja 30. obljetnice UHPA-e.

U sklopu završne svečane proslave tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma, u petak, 7. listopada, dodijeljen je i drugi dio nagrada za najbolje od najboljih u turizmu.

Udruga hrvatskih putničkih agencija laureat je ovogodišnje nagrade "Anton Štifanić“, posebnog priznanja Hrvatske turističke zajednice za izniman doprinos u razvoju i promociji turizma Republike Hrvatske. Nagradu je preuzela Ivana Maltar, direktorica Udruge te tom prigodom izjavila: „Naša udruga ove godine obilježava 30 godina postojanja i aktivnog djelovanja. Od svojih skromnih početaka pa do danas, zahvaljujući ustrajnom zalaganju i upornosti u realizaciji svoje snažne vizije, izrasli smo u jednu od vodećih strukovnih udruga u turizmu u Republici Hrvatskoj. Nagrada Anton Štifanić kruna je obilježavanja našeg okruglog jubileja te dokaz kako je i naša turistička obitelj prepoznala i cijeni UHPA-in doprinos uspjehu hrvatskog turizma. Posebna zahvala ide i našim vjernim članovima zbog kojih se trudimo svakog dana biti bolji kao i, Turističkoj zajednici Grada Zagreba, koja je član UHPA-e skoro od samih početaka te su naša uspješna suradnja i partnerstvo rezultirali kandidaturom za ovu prestižnu nagradu.“

Tijekom večeri dodijeljene su nagrade i za destinaciju godine, kulturnu atrakciju godine, prirodnu atrakciju godine, događaj godine, marinu godine, kamp godine, hotel godine, putničku agenciju godine, restoran godine te nagrada „Anton Štifanić“ u kategoriji pojedinac, nagrada za životno djelo kao i posebna priznanja za izniman doprinos promociji Republike Hrvatske i primjenu principa razvoja održivosti.

Dodjelom turističkih nagrada za najbolje u turizmu zaključeni su ovogodišnji Dani hrvatskog turizma u Šibeniku.

Izvor i foto: UHPA

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.