Čestitka župana Matije Posavca povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja

Župan Posavec

U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, župan Međimurske županije Matija Posavec, stanovnicima Međimurske županije uputio je čestitku u kojoj stoji:

 „Danas slavimo jedan od najvažnijih dana novije hrvatske povijesti - 24. obljetnicu vojno-redarstvene operacije „Oluja“ kojom je oslobođen najveći dio tada okupiranog teritorija.

S velikim ponosom prisjećamo se trenutaka kada su građani naše Domovine, ujedinjeni u osjećaju sreće i zajedništva, slavili dan koji je označio jedan novi početak, pružio im toliko potrebnu vjeru u bolju budućnost te otvorio put prema sigurnom i mirnom razvitku naše zemlje. Za to su najzaslužniji oni koji su platili najvišu cijenu, oni koji nikada ne smiju biti zaboravljeni i oni kojima najviše dugujemo - hrvatski branitelji. Dugujemo im vječnu zahvalnost zbog koje imamo obavezu, ali i potrebu građankama i građanima Republike Hrvatske kontinuirano stvarati uvjete za dostojanstven i sretan život. Tragom toga su svi napori koje poduzimamo u Međimurskoj županiji, postavljajući nove standarde u kvaliteti života naših stanovnika, prvenstveno ulaganjem u zdravstvo i obrazovanje što smo prepoznali kao prioritet i temelj ostvarivanja razvoja svake sredine.

Drage Međimurke i Međimurci, najiskrenije vam čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja."

              

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.