Dubrovnik i Rijeka direktnom aviolinijom u 2020. povezani s glavnim gradom Litve

Dubrovnik i Rijeka direktnom aviolinijom u 2020. povezani s glavnim gradom Litve

Aviokompanija AirBaltic u sklopu prezentacije novih letova u 2020. godini objavila je kako će Dubrovnik i Rijeka u idućoj godini biti direktno povezani s Vilniusom, glavnim gradom Litve. Riječ je o letovima koji će biti aktivni od početka svibnja do kraja listopada, odnosno linija za Rijeku će prometovati jednom tjedno i to četvrtkom, dok će linija za Dubrovnik prometovati dva puta tjedno, četvrtkom i subotom.

„Ovo su odlične vijesti i najave koje idu u prilog daljnjem povećanju broja aviolinija, odnosno daljnjem jačanju prometne dostupnosti hrvatskih destinacija. Na prvom letu bit će veliki broj turističkih agenata i novinara s područja Baltika i Skandinavije kojima ćemo predstaviti Rijeku, Dubrovnik, ali i Split“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, dodavši kako će na ovim linijama prometovati avioni iz nove flote Airbus A220-300.

Prezentacija AirBaltica okupila je više od 100 agenata i partnera, a među uzvanicima su bili i Krešimir Kedmenec, veleposlanik Republike Hrvatske u Litvi te Vedran Sušić, direktor Predstavništva HTZ-a za Skandinaviju koje je za prisutne agente organiziralo posebnu prezentaciju hrvatske turističke ponude s naglaskom na Rijeku i Dubrovnik.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.