Dalmacija u svibnju dobiva novi multifunkcionalni kongresni i sportski centar

Dalmacija u svibnju dobiva novi multifunkcionalni kongresni i sportski centar

U protekle dvije godine uloženo je 3 milijuna eura u širenje sportskih objekata u Punta Skali te će u svibnju ove godine u Falkensteiner resortu biti otvoren i novi kongresni i sportski centar s velikom dvoranom za 470 osoba te fitness centrom na 800 četvornih metara. Za sljedeću godinu planiraju novih 15 milijuna eura ulaganja u sportski centar. 

Kongresni i sportski centar Fortis club imat će veliku multifunkcionalnu dvoranu od 527 m2, kapaciteta do 470 osoba, modernog dizajna s puno dnevne svjetlosti i opremljenom vrhunskom tehničkom opremom. Tu je i profesionalni fitness centar na 800 m2, sa zasebnim dvoranama za prakticiranje joge, grupne ili individualne treninge te fun zona za sve ljubitelje kuglanja, stolnog nogometa, biljara i e-gaminga. Uz jednostavan pristup parkirnim mjestima centar će imati i sportsku trgovinu s mogućnošću iznajmljivanja bicikala i sportske opreme.
 
”U Falkensteiner Punta Skala resortu je mnoštvo sportskih sadržaja i atrakcija za naše goste, brojni nam se sportaši rado vraćaju na odmor, a Zadarhalf triatlon, koji se ove godine održava sedmi put, postao je već naš zaštitni znak. Uz vanjski sportski centar sa sedam teniskih terena i terenima za mini golf, nogomet, košarku, odbojku, badminton, dva padel terena i dva terena za odbojku na pijesku, novi centar donosi i novu dimenziju u MICE poslovanju. Falkensteiner Punta Skala je resort u kojem je aktivan oblik odmora i sport iznimno važan, pa u tom smjeru razvijamo i našu ponudu koja ove godine obiluje brojnim događanjima koje gosti mogu potražiti u našem event kalendaru resorta. Posebno bismo izdvojili treninge i radionice koje u ljeto organiziramo s proslavljenim skijaškim legendama Reinfriedom Herbstom i Manfredom Prangerom te teniskim legendama poput Michaela Sticha i Gillesa Mullera”, izjavio je Georg Unterkircher, generalni menadžer resorta.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.