Uz 500. obljetnicu uređuje se varaždinska Gradska vijećnica, uredi privremeno na novoj lokaciji

Uz 500. obljetnicu uređuje se varaždinska Gradska vijećnica, uredi privremeno na novoj lokaciji

Zbog radova na uređenju varaždinske Gradske vijećnice i preseljenja na privremenu lokaciju, upravni odjeli i službe Gradske uprave koji su smješteni na Trgu kralja Tomislava 1 neće biti dostupni građanima 12. i 13. siječnja 2023. godine na toj lokaciji, ali će građani tih dana uredno moći predavati svoje pisane zahtjeve/podneske u pisarnicu Grada Varaždina koja će 12. i 13. siječnja biti smještena na Trgu slobode 12. Sva pristigla pošta bit će dostavljena pravovremeno na adresu primatelja.

Od ponedjeljka, 16. siječnja 2023. godine, ured gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika, pisarnica, Upravni odjel za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća, Upravni odjel za društvene djelatnosti – Odsjek za civilno društvo, mlade i socijalnu skrb te Odjel za unutarnju reviziju će započeti s radom na privremenoj lokaciji u poznatoj palači Patačić na Franjevačkom trgu 5.

Radovi na uređenju gradske vijećnice, koja ove godine obilježava 500 godina otkako je u njoj smješten gradonačelnik i gradska uprava, potrajat će nekoliko mjeseci.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.