Parni Valjak, predstavlja svoj novi singl „Kad nemaš kud“

Parni Valjak, predstavlja svoj novi singl „Kad nemaš kud“

Parni Valjak, rock 'n' roll institucija i najpopularniji bend u regiji, predstavlja novi singl „Kad nemaš kud“.

Snažan autorski pečat Huseina Husenefendića Husa uz Akijev neponovljiv i izražajan vokal te sjajnu Tinu Kresnik znače samo jedno – Valjak ima novi hit!

Mijenjali glazbene trendove

Parni Valjak jedan je od onih bendova koji su nabolje mijenjali glazbene trendove na ovim prostorima, bili pokretač čitavog vala pop i rock grupa i isporučili nisku hitova koji će zlatnim slovima biti upisani u povijest hrvatske diskografije. I nakon 43 godine karijere Valjak isporučuje hit za hitom njegujući zvuk koji ih odvaja od ostalih uz naravno prepoznatljiv Akijev vokal. „Kad nemaš kud“, sjajan singl koji će se naći na njihovom nadolazećem albumu, poklon je njihovoj vjernoj publici za vrijeme koncertne pauze uzrokovane zdravstvenim stanjem Akija Rahimovskog.

Vazdazeleni hit

Hus, Aki, Brk, Preksi, Bero i Dado jake su glazbene osobnosti čija je kemija rezultirala prepoznatljivim zvukom i činjenicom da su trenutno najveći hrvatski rock bend čije pjesme starije i mlađe generacije znaju naizust. "Kad nemaš kud" sasvim će sigurno postati jedna od tih jer Husu inspiracije ne nedostaje, a Akijev prepoznatljiv vokal osnažen sjajnom izvedbom Tine Kresnik znače samo da se nazire novi Valjkov evergreen.

Spot pogledajte na na:  https://youtu.be/kzdrryqFrn8, a preuzmite na: singlovi.crorec.hr

Emil Makovička/HIA.com.hr
foto: Darko Drinovac

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.