Grad Varaždin uspijeva zadržati visoku dinamiku ostvarivanja zacrtanih ciljeva na području uređenja komunalne infrastrukture

bosanska

Unatoč strogom pridržavanju mjera sprečavanja zaraze koronavirusom, Grad Varaždin uspijeva zadržati visoku dinamiku ostvarivanja zacrtanih ciljeva na području uređenja komunalne infrastrukture, obrazovnih projekata i projekata uređenja grada. U srijedu se gradonačelnik dr.sc. Ivan Čehok sa svojim zamjenicima Sandrom Malenicom i Zlatanom Avarom osobno uvjerio kako napreduju radovi na nekoliko lokacija u gradu.

Ovaj tjedan počeli su radovi na izmjeni komunalne infrastrukture i obnove kolnika u Bosanskoj ulici vrijedni 1,8 milijuna kuna. U punom jeku su i radovi na uređenju okoliša i zgrade novog dječjeg vrtića u Donjem Kućanu. Za predstojeću sezonu priprema se i kupalište Aquacity, djelatnici restorana uređuju zelene površine i sanitarne objekte, a plaža je dodatno proširena i očekuje se dodjeljivanje Plave zastave.

Gradonačelnik Ivan Čehok pun je optimizma u vraćanju uobičajenog života u grad Varaždin: Svi se nadamo dobroj epidemiološkoj situaciji koja će omogućiti postepeno popuštanje mjera kojima se uspješno spriječilo širenje zaraze. U Varaždinu smo našli način kako zaustaviti širenje virusa, a istovremeno nastaviti s radovima na važnim projektima.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.