Gabi Novak dobitnica još jedne nagrade za životno djelo

Gabi Novak dobitnica još jedne nagrade za životno djelo

U Smaragdnoj dvorani Hotela Esplanade u Zagrebu dodijeljene su ovogodišnje nagrade Elle Style Awards. Najvažniju nagradu, onu za životno djelo, dobila je naša glazbena diva Gabi Novak čiji je nastup uz slavnog pijanistu Matiju Dedića bio vrhunac glamurozne večeri koja se ove godine održala u posve drugačijim oklonostima.

"Treba živjeti korak po korak", poručila je Gabi Novak primivši još jednu u nizu nagrada, a da joj kraj ove čudne i teške godine ipak bude malo ljepši pobrinula se i njena diskografska kuća Croatia Records koja je objavila dugoočekivano box set izdanje Diskobiografija vol.1, autora Siniše Škarice. Pripremajući prvi od dva box seta s ukupno dvanest CD-a i preko 200 originalnih pjesama Siniša Škarica, dugogodišnji urednik u Jugotonu i Croatia Recordsu, imao je toliko bilješki o Gabi da je jednostavno njenu sjajnu glazbenu karijeru pretočio u knjigu. U suradnji s knjižarom Ljevak, Knjiga o Gabi- soundtrack naših života na tržište izlazi već idući tjedan i to 9. prosinca.
 

"Život je tužan. I čudesan. Lijepo je imati nekog tko te vodi ko te vodi kroz njega pjesmom. I dobro je da ima neko ko je to mogao zapisati." - Ahmed Burić

Foto: Robert Gašpert           

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.