Uz dječje i nogometno igralište NK Udarnik u Gornjem Kućanu djelatnici Parkova zasadili novi drvored

Uz dječje i nogometno igralište NK Udarnik u Gornjem Kućanu djelatnici Parkova zasadili novi drvored

Uz dječje i nogometno igralište NK Udarnik u Gornjem Kućanu u Varaždinu, u utorak su djelatnici Parkova zasadili novi drvored. Radnike su posjetili predstavnici Grada Varaždina i saborski zastupnik Damir Habijan,  a gradonačelnik dr.sc. Ivan Čehok je tom prilikom izjavio: Ovo nisu jedine komunalne aktivnosti u gradu.

Vrijeme nas služi pa Grad, sve gradske službe i tvrtke rade kao i u ljetu. Nešto možda malo manje s obzirom na pandemiju, ali ovdje se sadi, a Varkom, Termoplin i Čistoća također nisu stali s poslovima. Ovo je zadnja ovogodišnja sadnja trideset stabala. Ovdje je riječ o jednom prekrasnom sportsko-rekreacijskom parku  u Kućanu Gornjem. Dječje igralište uredili smo europskim novcem, a uredit ćemo i igralište za kategoriju malih nogometaša. Cijeli kompleks će se uokviriti s prekrasnim drvoredom. – najavio je gradonačelnik Čehok dodavši kako se u Gradu ne razmišlja samo o ozelenjivanju grada, već i uređenju prigradskih naselja.

Najavio je sadnju novih drvoreda, već početkom slijedeće godine šezdesetak stabala u Harambašićevoj ulici te zaključio kako će ostvariti obećanje o sadnji tisuću stabala i prije zadanog roka od tri godine. Zajedno s direktorom Parkova Alenom Runcem pozvao je još jednom građane da sami predlože gdje treba i gdje žele da se posade stabla.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.