Velika ponuda svježih odojaka i domaće peradi u SPAR-u – tradicionalna pečenja za svečani blagdanski stol

Velika ponuda svježih odojaka i domaće peradi u SPAR-u – tradicionalna pečenja za svečani blagdanski stol

Obiteljski ručak za blagdane nezamisliv je bez primamljivog mirisa pečenog odojka. SPAR je stoga pripremio svježi odojak koji se može pronaći u SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima po prigodnoj cijeni od 22,99 kuna po kilogramu.

Među omiljenim delicijama svakako su i fino pečeno pile, patka, guska ili mladi pijetao. Upravo SPAR svojim kupcima pod robnom markom „SPAR Vrtovi Hrvatske“ nudi svježe pile, domaću patku, svježu mladu gusku i mladog pijetla iz slobodnog uzgoja i domaće proizvodnje. Zbog svoje visoke kvalitete mesa idealni su za pripremu delikatesnih blagdanskih jela, a na police trgovina SPAR-a dolaze s obiteljske farme Orehovec iz Velikog Bukovca pored Ludbrega.

Prednost ovakve vrste uzgoja je u tome što peradi omogućava slobodno kretanje i ispašu u prirodnom okruženju, gdje se hrane na tradicionalan način na otvorenom prostoru te ih odlikuje visokokvalitetno meso dobiveno prilagođenom ishranom manjeg intenziteta i duljim trajanjem uzgoja.

A kako pripremiti idealan blagdanski ručak uz brojne priloge te ukućanima servirati najukusnije delicije otkriva vrhunski chef Tomislav Špiček čiji se recepti i korisni savjeti mogu pronaći na web stranici dobartek.spar.hr.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.