Hotel Esplanade proširio je svoju Gourmet drive-through ponudu jela za van na brzu varijantu à la carte

Hotel Esplanade proširio je svoju  Gourmet drive-through ponudu jela za van na brzu varijantu à la carte

U Esplanade À la carte ponudi za van među ostalim su  tatarski biftek s maslacem i crostinima, hrskava Cezar salata s piletinom ili repovima kozica u finom dresingu, juneći carpaccio s rikolom i umakom od gorušice, vruće okrepljujuće juhe, kreativne salate uz orijentalni twist ili poznati zapečeni Esplanadini štrukli, aromatična i sočna prhka tortica od vrganja s paškim sirom,  Club sendvič s piletinom, pancetom, jajima, ljubičastim zeljem i majonezom u kombinaciji s krumpirom pečenim u kori, kremasti rižoto s jadranskim kozicama ili sa šumskim gljivama i kravljom skutom  i  teleći bečki odrezak pečen na maslacu s kremastim krumpirom. Slastice su prhka tortica od borovnica i marcipana, crème brûlée s pet začina i mariniranim šumskim voćem, tortica od avokada, ricotte i pistacija ili klasična mini pita od jabuka.

Narudžbe za À la carte kolekciju jela za van preuzima restoran i to isključivo telefonski. Restoran prima i izdaje narudžbe svakodnevno od 11 – 22 sata, prema dogovoru ili otprilike 30 minuta od preuzimanja narudžbe. Jela se pakiraju u jednokratnu ambalažu i dolaze s jednokratnim priborom. Pribor i dio ambalaže izrađeni su od ekološkog i biorazgradivog materijala. Ako vam nije potreban pribor za jelo, naglasite osoblju. Moguća je dostava narudžbe limuzinom i dodatno se naplaćuje.

À LA CARTE ponuda za van koja sadrži detaljan opis (uključujući alergene) i fotografije jela: ponuda za van À LA CARTE COLLECTION . KONTAKT I NARUDŽBA:  091 45 66 702. Iz À la carte kolekcije za van  jela se preuzmaju  na stražnjem ulazu u hotel Esplanade. Plaćanje  prilikom preuzimanja je beskontaktno kreditnom karticom ili gotovinom, uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera.

Gourmet kolekcija za van razlikuje se od À la carte kolekcije te sadrži veće i obiteljske porcije, kao što su quiche lorraine s dimljenim lososom ili s pancetom, pečena janjeća koljenica sa zapečenom palentom i povrćem, vinski gulaš, rolana teleća plećka s krumpirima, pečeni brancin s povrćem, pečena patka s mlincima i kolekcija kolača i slastica, a narudžbe se primaju minimalno 4 sata do 1 dan unaprijed uz plaćanje cijelog iznosa unaprijed. Radi boljeg okusa neka jela potrebno kratko zagrijati kod kuće. Gourmet narudžbe dostupne su svaki dan od 11 – 22 sata, a primaju se putem e-pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 091 604 2257 (telefonski ili putem WhatsAppa i Vibera).

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.