Međunarodni ljubavni duet klape Šufit i Tanje Žagar

Splitska klapa Šufit u novom spotu ostvarila je suradnju s vodećom slovenskom pjevačicom Tanjom Žagar, čija karijera traje već 25 godina. Autor je glazbe "Za cili život" Vinko Didović, tekst su napisali Ružana Kovač i Vinko Didović, dok su aranžman napravili Igor Ivanović i Vinko Didović. Iskrena, emotivna i poletna, pjesma je obećanje vječne ljubavi i sigurni smo da će se mnogima na prvo slušanje uvući pod kožu. A takvoga je stajališta koautor pjesme i voditelj klape Vinko Didović:

"Ljubav je stalna inspiracija u mojim pjesmama, emocija koja najsnažnije pokreće moju glazbenu maštu. Presretan sam što smo okupili ekipu talentiranih ljudi koji su dali sve od sebe da ova predivna ljubavna pjesma zasja u najboljem svjetlu: moja klapa Šufit, sjajna Tanja Žagar, glazbeni čarobnjak Igor Ivanović, moja prijateljica Ružana Kovač i majstor spota Željko Petreš. Pred nama je jedna lipa ljubavna priča!"

Tanja Žagar je vodeća slovenska pjevačica čija uspješna karijera traje već 25 godina. Uz brojne muzičke i ostale nagrade, kao što su sedam Gonga popularnosti, dva Viktora za izvođača godine, u prošloj godini u najpopularnijoj emisiji slovenske komercijalne televizije „Ples za zvijezdama“ osvojila Veliki globus. Trenutno priprema svoj šesti album, na kojem će uvrstiti i pjesmu "Za cili život", što je Tanjin prvi duet s klapom.

Kadrovi Splita prožimaju spot u kojem su glavni glumci Tanja i Teo Bikić, 2. tenor klape. Tanji je ovakav klapski spoj bio velika želja i priznaje da joj je pjesma već prirasla srcu:

"Oduvijek mi je bila želja surađivati s klapom. Kad sam prvi put čula pjesmu "Za cili život", koju mi je poslao gospodin Vinko Didović, u trenutku sam se oduševila i rekla "To je to!". To je jedna od mojih najromantičnijih pjesama. Puna je čežnje, čiste ljubavi i sentimenta. Svaki put kad je iznova slušam, uvijek me dirne. A otkada smo u prelijepom Splitu snimili predivan spot, u meni su se probudile još jače emocije. Suradnja s klapom Šufit i cijelom ekipom na čelu s režiserom Željkom Petrešom bila mi je zaista jako ugodna i nadam se da ćemo uskoro nešto slično ponoviti".

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.