Boris Štok - Baby Baby

Nakon EP izdanja "Puls" i uspješnih singlova “Ove misli” (feat. Yaya), “Voli me još ovu noć”, “Ispod kože” i “Kao mi”, riječki pjevač, autor i tekstopisac Boris Štok predstavlja novi uradak - pjesmu "Baby Baby". Spot je sniman kao dio 'live' sessiona na pozornici Hrvatskog kulturnog doma u Rijeci, a uskoro će biti objavljen cijeli live session, koji će uključivati live izvedbe nekih neobjavljenih pjesama s albuma koji izlazi tijekom jeseni 2018. godine. 

Suosnivač i dugogodišnji član višestruko nominirane i nagrađivane grupe Quasarr, u kojoj djeluje kao autor tekstova, koautor glazbe i glavni vokal prošle je godine krenuo u samostalne vode. Da je njegov rad na samostalnoj karijeri ostavio trag govori i nedavna nominacija za nagradu Porin u kategoriji Novi izvođač godine, a potencijal ovog autora prepoznao je i jedan od najpoznatijih modnih brendova Yves Sant Laurent. Naime, Boris Štok odabran je za jedno od lica kampanje koja će promovirati YSL brand povodom lansiranja novog muškog parfema na hrvatsko tržište.

Osim promocije novog singla Štoka očekuje i nastup na Sea Star festivalu u Umagu, u subotu 26.svibnja gdje će nastupiti uz imena kao što su Hurts, Dimitri Vegas & Like Mike, Robin Schulz, Paul Van Dyk. 

Emil Makovička/HIA.com.hr
foto: Vanja Štrok

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.