Novi album Davora Radolfija „Novi čovjek sam sutra“ je u prodaji

"Novi čovjek sam sutra" novi je album Davora Radolfija, jednog od najvećih promotora latino-pop glazbe. Album je ime dobio po istoimenom bezvremenskom duetu za čovjeka koji traži svoje mjesto u životu koji je snimio s kćerkom Leom, pjevačicom grupe Judette.

Na albumu se pored ovog dueta nalazi i aktualni "Moram pivat" sa Sašom Antićem s kojim će Radolfi nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama te live "Luda đelozija" sa Zoricom Kondžom.

Deset pjesama na ovom albumu prepoznatljivog je autorskog i izvođačkog rukopisa jednog od najvećih promotora latino glazbe u Hrvatskoj. Na nekima od njih surađivao je sa svojim bendom Ritmo Loco, a u pjesmi "Moja Emilija" svoj doprinos dao je i jedan od najboljih jazz gitarsita Elvis Stanić.

Davor Radolfi više od 30 godina vlada glazbenom scenom, a uz sva profesionalna ostvarenja, njegova osobnost i pozitivan duh odavno su osvojili publiku. Njegove pjesme spoj su uzbudljivog južnoameričkog ritma s primjesama tradicionalnog Mediterana u kakvom domaća publika može uživati samo u njegovim pjesmama.

Ljubav prema glazbi traje od rane mladosti. S nekoliko zaljubljenika u glazbu, osnovao je bend Ritmo Loco, kojem se u potpunosti posvećuje. Osoba koja je među prvima prepoznala potencijale glazbenog rada Davora Radolfija i benda Ritmo Loco bio je veliki skladatelj Nikica Kalogjera nakon čega je uslijedilo objavljivanje prvog Radolfijevog CD-a "Najljepše pjesme Latinske Amerike". U svojoj dugogodišnjoj karijeri Davor Radolfi objavio je 15 studijskih albuma i nekoliko kompilacija.

Album "Novi čovjek sam sutra" dostupan je po cijeni od 8 eura na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na webshopu. 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.