TBF predstavlja novi singl „Stranci“

Splitska grupa TBF predstavljaju nam singl „Stranci“. Riječ je o pjesmi koja je inspirirana popularnim društvenim fenomenom - turizmom. Njegovo naličje predstavljeno je kroz perspektivu osobe koja ugošćuje svjetske putnike u svojem gradu. Odabir teme logičan je slijed budući da je turizam najvažnija hrvatska gospodarska grana, a grupa TBF je poznata po odličnom, najčešćem kritičkom, ogoljavanju društva. 

„Stranci je pjesma sa našeg zadnjeg albuma „Danas, sutra“ i obzirom da je prošlo već dosta od njegovog izlaska pitali smo se ima li smisla izbacivati još jedan single sa tog albuma i shvatili smo da ima, pogotovo što su taktovi pjesme Stranci primjereni nadolazećoj žegi. Što se teksta tiče pjesma tematizira neka od naličja fenomena turizma, privredne grane sa koje visimo, u prvom redu njegovu ulogu u hranidbenom lancu domaćeg eko sustava.“, kaže o novom singlu Saša Antić.

Ova, kao i ostale pjesme s albuma, snimljena je u studiju Bozon u Splitu, a miksana i masterirana je u studiju RSL u Novom Mestu u Sloveniji. Ovim singlom TBF promovira svoj zadnji album „Danas sutra“,  zaključuje još jedan ciklus u radu te se posvećuje stvaranju novog materijala.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.