Osmi Weekend Bike & Gourmet Tour: Savršen doživljaj za ljubitelje rekreacije i istarskih delicija

Osmi Weekend Bike & Gourmet Tour: Savršen doživljaj za ljubitelje rekreacije i istarskih delicija

Osmo izdanje Weekend Bike & Gourmet Toura 12. i 13. listopada okupit će u Rovinju sve one koji uživaju u bicikliranju, ali i u kušanju istarskih delicija. Ovaj rekreativni biciklistički doživljaj namijenjen je svim rekreativnim biciklistima, bez obzira dolaze li na MTB biciklima, trekking ili električnim biciklima, a nastao je u suradnji hotelijerske kompanije Maistra, Turističke zajednice grada Rovinja-Rovigno i Udruženja obrtnika grada Rovinja.

Kako bi udovoljili svim sudionicima, organizatori su predvidjeli dva itinerera: "Mare", u dužini od 49,6 km i "Monti" od 54 km. Prvog dana na stazi "Mare" sudionici će uživati u morskim delicijama, dok će ih drugi dan na stazi "Monti" dočekati delicije istarskog zaleđa. Tako će se na stazi „Mare“ gourmet stanke odvijati u u ugostiteljskim objektima Albachiara, Istra i Feral, a na stazi „Monti“ sudionike će dočekati gourmet delicije u ugostiteljskim objektima Pizzeria Max, Mofardin i vinariji San Tommaso.

Polazak je zakazan oba dana u 10 sati ispred Sportskog centra Hotela Eden, gdje se mogu i iznajmiti električni bicikli uz nadoplatu, a na istom mjestu će rekreativni tour i završavati. Vožnja će se odvijati po uređenim makadamskim putevima i označenim biciklističkim stazama okolici Rovinja i Bala.

U startninu koja iznosi 250 kuna po danu ili 450 kuna za paket od dva dana uključeni su obroci i pića na gourmet punktovima, vožnja u pratnji profesionalnog vodiča, prateće vozilo, biciklistička karta te prigodni poklon. Svi zainteresirani mogu rezervirati i smještaj po posebnoj cijeni u hotelima Maistre.

Prijave su moguće putem turističke agencije Maistra (e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili na dan događaja na startnoj lokaciji. Više informacija o Weekend Bike & Gourmet Touru moguće je zatražiti putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na broj telefona 052 800 252.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.