Do 14. kolovoza posjetite Nin, najromantičniju destinaciju na hrvatskoj obali i probudite romantičara u sebi

Do 14. kolovoza posjetite Nin, najromantičniju destinaciju na hrvatskoj obali i probudite romantičara u sebi

Turistička zajednica grada Nina organizira popularnu manifestaciju Romantični tjedan u kraljevskom gradu Ninu. Nin od 2015. nosi titulu jedne od najromantičnijih destinacija Europe kako ga je ocijenila internetska platforma EBD. Tada je Nin promidžbeno postavljen uz 48 svjetski poznatih romantičnih gradova poput Rima, Venecije, Pariza i ostalih dobro poznatih romantičnih destinacija.
U organizaciji turističke zajednice u povijesnoj jezgri grada Nina cijeli tjedan su postavljene instalacije koje pobuđuju romantiku.

Poziv upućen posjetiteljima i turistima glasi: "Budite i vi romantični i otkrijte mnoga iznenađenja koja vas očekuju. Probudite kreativnost u sebi i sudjelujte u nagradnom natječaju – napravite najbolji video o Ninu (0,30 – 1 min), pošaljite ga na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i osvojite romantičnu večer za dvije osobe."
Budite romantični, igrajte se, zavirite u tajanstvene kutke otočića. Zabavite se i naučite nešto novo. Sudjelujte u aktivnostima i uživajte u romantičnom tjednu. Dođite i na zidu uspomena podijelite svoje najljepše životne trenutke: fotografije, crteže, poruke…Poljubite svoju voljenu osobu na označenim "kiss points" prođite ispod ljuboluka, otkrijte novi romantični most, zaplešite na romantičnom koncertu ili uživajte u živoj glazbi na više mjesta u gradu. Uhvatite mjesto na romantičnoj "klupi ljubilici" ispod neba osvjetljenog spektakularnim vatrometom i opustite se u ugodnoj vožnji ninskim drvenim brodom te pustite svoje lampione u zrak šaljući vaše misli i sjećanja na nezaboravnu večer provedenu u Ninu.

Zaljubite se u povijesni grad Nin i doživite čaroliju ljetnih romantičnih noći. Dođite u kraljevski Nin jer vas očekuje pregršt romantičnih iznenađenja. Na malenom otočiću usred plitke lagune nalazi se starogradska jezgra gradića Nina koja je kopnom povezana s dva kamena mosta. Nin ima uzbudljivu prošlost i prekrasnu sadašnjost. Sve njegove priče i spomenici, sva njegova ljepota i prirodna bogatstva tu su da u njima uživate i pronađete toliko potrebnu radost, zdravlje i duševno zadovoljstvo, kažu u TZ Nina, gdje potražite savjete za vaš najuzbudljiviji odmor.

Posjetite kraljevski grad Nin i doživite romantiku do 14. kolovoza. Pri završetku ocjenjivački žiri izabrat će najuređenije ugostiteljske objekte i suvenirnice.

https://www.hia.com.hr/turizam/destinacije/item/28785-dozivite-romantiku-u-ninu-romanticni-tjedan-u-najromanticnijoj-destinaciji-europe-traje-od-8-do-14-kolovoza

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.