U centru Novigrada: Ljetni „show cooking“ s Davidom Skokom i gourmet kolektivom Kud Moroni

U centru Novigrada: Ljetni „show cooking“ s Davidom Skokom i gourmet kolektivom Kud Moroni

Aminess hoteli i kampovi u sklopu projekta Aminess Wine & Gourmet Nights organizira drugu ekskluzivnu večeru za čiju će se pripremu pobrinuti David Skoko te tim vrhunskih i višestruko nagrađivanih chefova. Druga večera će se održati na otvorenoj terasi restorana Half 8 u centru Novigrada u petak 30. srpnja s početkom u 20 sati.

Uz chefa Skoku, za ovo jedinstveno gourmet iskustvo pobrinut će se i chefica Ivana Bekavac, dobitnica nagrade „Andrej Barbieri“ te chef Igor Gudac i chefica Ivana Čuljak koji su svoje znanje i iskustvo stekli i na međunarodnoj sceni. David Skoko & Kud Moroni kako se nazivaju, će uz domaće, autohtone i kvalitetne namirnice pripremiti večeru u četiri slijeda uz koju će pokazati raznovrsnost i raskoš hrvatske gastronomije, dok će se za uživanje u vrhunskim vinima pobrinuti vinarija Tomaz.

Ekskluzivne Aminess Wine & Gourmet Nights večere će se sve do listopada održavati svaki zadnji petak u mjesecu, a cijena iznosi 350,00 kuna po osobi. Tijekom narednih mjeseci ovaj će projekt obići i ostale Aminess restorane na jadranskoj obali.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na Aminess Wine & Gourmet Nights večerama mogu rezervirati svoje mjesto putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 052 858 600.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.