Varaždinski gradonačelnik primio pismo zahvalnosti iz partnerskog grada Wuhana

pismo

 

Varaždinski gradonačelnik primio je pismo zahvalnosti iz partnerskog grada Wuhana ,Nakon što je Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok poslao pismo podrške građanima Wuhana u Kini, s kojim je potpisan ugovor o partnerstvu 2015. godine, u Varaždin je stiglo pismo zahvale. Pismo je proslijeđeno gradonačelniku Zhou Xianwangu koji je odgovorio gradonačelniku Čehoku: 

Uvaženi gradonačelniče Ivan Čehok,

nakon izbijanja virusa COVID-19 u Wuhanu, poslali ste nam pismo u kojem izražavate  zabrinutost zbog epidemije i utjehu građanima Wuhana. Duboko smo dirnuti i ojačani u uvjerenju u pobjedu u ovoj borbi protiv COVID-19. U ime Gradske narodne vlade Wuhana i milijuna građana Wuhana, želim izraziti našu iskrenu zahvalnost  Vama i prijateljima iz svih područja života u Varaždinu. Vaša ljubaznost prema građanima Wuhana uvijek će biti zapamćena.

Krećemo zajedno u pobjedu protiv COVID-19. Čvrsto vjerujemo da će pod snažnim vodstvom Središnjeg odbora Komunističke partije Kine s drugom Xi Jinping na čelu, sa složnim kineskim narodom i medicinskim radnicima boreći se hrabro i nesebično protiv epidemije, a s brigom i podrškom zajednica u zemlji i inozemstvu uključujući naše prijatelje u Varaždinu, stanovnici Wuhana sigurno postići punu pobjedu nad epidemijom!

Spreman sam raditi s Vama na produbljivanju prijateljske i uzajamno korisne suradnje između Wuhana i Varaždina. Hvala vam još jednom na brizi i podršci. Želimo vam dobro zdravlje i sreću!

 

Gradonačelnik

Narodne vlade Općine Wuhan

Zhou Xianwang

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.