Druga Gimnazija Varaždin 31. svibnja organizira Dan otvorenih vrata za zainteresirane učenike i roditelje

Druga Gimnazija Varaždin 31. svibnja organizira Dan otvorenih vrata za zainteresirane učenike i roditelje

Druga gimnazija Varaždin svim zainteresiranim učenicima i njihovim roditeljima upućuje poziv na Dan otvorenih vrata 31. svibnja od 8 do 13 sati.

Učenici Druge gimnazije, sportski smjer, ovih su dana u sportskim natjecanjima Gimnazijada postigli niz uspješnih plasmana i sportskih uspjeha, u pojedinačnom i natjecanju u skupinama, a uz uspjehe na natjecanjima iz znanja to je i najbolja promidžba za privlačenje onih koji ovih dana završavaju osnovne škole i biraju usmjerenja za buduće obrazovanje. 

Zašto izabrati Drugu gimnaziju Varaždin? Odgovor je u ovih nekoliko natuknica, a uz sve to odlikuje se izvrsnim kadrovima koji garantiraju uspjeh u daljnjem školovanju. 

Nova i moderna škola - spremna za buduće izazove života, Usvajanje temeljnih odgojnih vrijednosti, znanja, vještina i sposobnosti, Kvalitetan i profesionalan nastavni kadar, Nove metode rada - usmjerene na uspjeh svakog učenika, Opremljenost učionica i kabineta u skladu sa suvremenim potrebama učenika, Otvorenost prema društvu (inozemni projekti, razmjena učenika...)Ugodna, kreativna i poticajna atmosfera, Redovna nastava - u skladu s nastavnim planom i programom tijekom cijelog školovanja samo u prijepodnevnoj smjeni - petodnevni radni tjedan (subote slobodne) Dodatna nastava - za učenike koji žele proširiti svoja znanja i dokazati se na natjecanjima, Interdisciplinarna područja prema interesima učenika, Slobodne aktivnosti - za učenike koji žele relaizirati svoje osobne interese.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.