Mališani Područnog odjela “Pčelice” Ivanovec, Dječjeg vrtića “Cvrčak” proslavili 40 godina rada vrtića

Mališani Područnog odjela “Pčelice” Ivanovec, Dječjeg vrtića “Cvrčak” proslavili 40 godina rada vrtića

Uz dječji osmijeh, pjesmu i rođendansku tortu, mališani, djelatnici te svi prijatelji Područnog odjela “Pčelice” Ivanovec, Dječjeg vrtića “Cvrčak” proslavili su 40 godina rada vrtića. 

1982. godine tako je prva generacija krenula u vrtić u Ivanovcu, a danas odjel broji 78 djece iz Ivanovca i Štefanca, uz 11 djelatnika. “Mi smo vrtić u kojem dijete svoju najraniju i predškolsku dob provodi u zdravom, sigurnom, sretnom i poticajnom okruženju. Kada djeca zajedno s odgojiteljima sukreiraju kurikulum vrtića, tada se za vrtić može reći da poštuje i uvažava dječje interese”, rekla je pritom ravnateljica DV “Cvrčak” Lidija Varošanec i uz Snješku Baksa, voditeljicu PO u Ivanovcu, zahvalila svim generacijama djece na beskrajnoj, bezuvjetnoj dječjoj ljubavi, pravom i iskrenom prijateljstvu, svakoj suzi i smijehu, svakoj vragoliji i svakom toplom zagrljaju.

Vrtić na ponos Ivanovca i Štefanca

Ponos na četiri desetljeća uspješnog rada jednog od vrtića u okviru Grada Čakovca, istakla je gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini koja je s mališanima sudjelovala u slavlju, puhanju svjećica na slavljeničkoj torti i rođendanskoj pjesmi, a donijela im je košaru punu voća. “Odlasci u dječje vrtiće jedan su od najljepših dijelova mog posla, pogotovo kada dolazim među veselu i zaigranu djecu koja slave ovakve jubileje, u sigurnom i kreativnom prostoru. Četrdeset godina je pola ljudskog životnog vijeka, a ovi zidovi, kad bi mogli, ispričali bi zasigurno mnoge priče. Sve te godine Ivanovčanima je stalo da njihov vrtić bude uredan, opremljen i da mu se povećavaju kapaciteti. Grad je nastojao pratiti te zahtjeve, te iako sigurno ima još mjesta za ulaganja, „Pčelice“ su danas uređeni objekt na ponos cijele ustanove, Ivanovca i Štefanca”, naglasila je pritom gradonačelnica te svim zaposlenicima ovog objekta i cijele ustanove „Cvrčak“ čestitala 40 godina djelovanja i obrazovanja budućih lidera našeg kraja.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.