Slovenija od večeras ima prvu predsjednicu države - Natašu Pirc Musar

Slovenija od večeras ima prvu predsjednicu države - Natašu Pirc Musar
Tijek predsjedničkih izbora u Sloveniji: Do 16 sati izlazak je bio 36.73% sto je za 2% više nego u prvom krugu, a to uz bolji izlazak u prijevremenom glasovanju čini prednost za kandidata Natašu Pirc Musar koja je i inače u anketama u prednosti oko 10 % ispred Anže Logara.

Prvi rezultati Nataša Pirc Musar 53.39%, Anže Logar 46.61%. Više elemenata govori da prilično sigurno možemo tvrditi da Slovenija od večeras ima prvu predsjednicu države.
Tako na kraju tako i jest: Anže Logar je priznao poraz i čestitao predsjednici Nataši Pirc Musar i poželio joj da bude predsjednica svih državljana Slovenije.

Nataša voli sport vožnje na motoru, turizam i putovanja. Nataša zna biti oštrog jezika ali nastupa s jakim, pravnim argumentima. Prema Hrvatskoj bit će aktivna ali i ustrajna u zahtjevima rješavanja spornih pitanja.
Svoju nestranačku poziciju želi pokazati s prvim činom pozivanja na susret s predsjednicima svih parlamentarnih stranaka ali i dobrim razmišljanjem u koju zemlju ide u prvi posjet. Je li to Hrvatska? 
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.