Press konferencija Ivana Čehoka - Ovo igralište je pravi primjer kako Bosilj i Marković rade

Press konferencija Ivana Čehoka - Ovo igralište je pravi primjer kako Bosilj i Marković rade

Ovo igralište je pravi primjer kako Bosilj i Marković rade, rekao je Ivan Čehok, na današnjoj pressici kod igrališta uređenog na zelenoj površini iza objekata bivšeg varaždinskog Visa. Evo priopćenja za javnost koje su nam tom prigodom poslali, a uživo na pressici bilo je riječi o mnogim drugim temama, nagradama zaposlenicima gradske uprave, tehnološkom parku, revizijskim izvješćima, razlozima neizglasavanja proračuna Grada i predstojećim izborima za GV, problemima poduzetničke zone Brezje...

"Umjesto velikoga parka sa šetalištem, dječjim igralištima i sportskim borilištima koji su obećavali građanima prije izbora , oni su izgradili jedan koš u polju, bez pristupa, u blatu, i za to potrošili više od 30.000 eura. To ne čudi, s obzirom na to da Bosilj i Marković u životu nisu izgradili pasju kućicu, a kamoli nešto ozbiljnije.

 Mi smo u dvije godine izgradili pet potpuno novih igrališta i obnovili još nekoliko. Tijekom cijelog mandata, mi smo ulagali u Infrastrukture, Kao rekreacijsku, tako i za profesionalni sport. Najbolji primjeri su: obnova atletske staze na Slobodi, Nogometni teren s umjetnom travom u Hrašćici, Dvorana VI. osnovne škole koja odgovara svim sportskim standardima.

 Bosliju i Markoviću je povjerenstvo za odabir Ponuda istaknulo da ponuditelj ne zadovoljava uvjete jer ne postoji FIBA standardnih podloga za vanjsko igralište...

 Novi primjer neracionalnog trošenja novaca građana je projekt teniskog centra u vrijednosti od skoro 3.000.000 eura, dok je isti takav centar u Mariboru napravljen za pet puta manje novaca. (Osvrnuli su se i na financiranje medija, s čime se ne slažemo jer je ono nedostatno, imajući u vidu da medije ne financira nitko, a svi bi željeli da se o njima piše u najboljem svjetlu. ) U nastavku priopčćenja na dalje stoji:

Jedino o čemu se Bosilj i Marković brinu je trošenje 200.000 eura na hvalospjeve o njima kroz izdašno financiranje medija, kako lokalnih, tako i nacionalnih, a uspjeli su u nevjerojatno kratkom roku stvoriti antipoduzetničku klimu što se najbolje vidi kroz smanjivanje potpora malim poduzetnicima i obrtnicima, koje su sa 7,3 milijuna kuna u našem mandatu smanjene na 4 milijuna."

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.