Nogometnom radionicom za najmlađe, Alfa stan grupa u suradnji s Dinamom okupila kvartovsku zajednicu na Kegliću

Nogometnom radionicom za najmlađe, Alfa stan grupa u suradnji s Dinamom okupila kvartovsku zajednicu na Kegliću

Da je zajednica i njeno okupljanje najvažniji dio svake četvrti u koju dolaze, pokazala je još jednom Alfa stan grupa, jedna od najuspješnijih građevinskih tvrtki u Hrvatskoj. Za djecu sa šireg područja gradske četvrti „Ban Keglević” organizirana je dvodnevna nogometna radionica pod nazivom „Igraj kao Alfa” u suradnji s Građanskim nogometnim klubom Dinamo, koja je za mališane bila i potpuno besplatna. Pored upoznavanja Dinamovih prvotimaca i klupskih legendi Dominika Livakovića, Duje Čopa, Mihaela Mikića, Alena Peternaca i Milana Šnjarića djeca su putem nogometnih treninga i mnogih popratnih zabavnih aktivnosti stvorila iskustva i uspomene za cijeli život. 

„Ljudi su ti koji čine jedan kvart domom. Drago mi je da smo baš na ovom kultnom mjestu, Sportskom centru Keglić, danas okupili kako one najmlađe, tako i njihove obitelji te stvorili uspomene za cijeli život. Hvala GNK-u Dinamo na odazivu na naš poziv, njihovim trenerima koji su ova dva dana prenosili svoje znanje i vještine na mlade generacije te, naravno, igračima koji su, u ovom periodu punom utakmica i priprema ipak i s nama zaigrali kao Alfa. Nastavljamo brinuti za zajednice diljem Zagreba jer je naš rad uvijek više od stanogradnje, on poštuje okolinu u koju dolazimo i, najvažnije, stvara nova prijateljstva”, istaknula Sanja Kušan, voditeljica marketinga i odnosa s javnošću Alfa stan grupe.

Dječaci i djevojčice u dobi od 7 do 12 godina tijekom radionice nogometa svladavali su osnovne vještine nogometa, ali i sudjelovali u međusobnim natjecanjima pod vodstvom ponajboljih Dinamovih trenera za mlađe uzraste, Milana Bošnjaka, Dominika Hukmana, Filipa Kalamira, Domagoja Dvoršaka, Mateja Žirovića, Marija Vodanovića, Mije Tešanovića, Šimuna Čičmaka, Luke Kantara, Branka Sladovića i Marka Filipovića.

„Dinamo se rado odazvao na poziv organizatora za sudjelovanje na ovom prekrasnom nogometnom eventu za djecu. Niz godina klub sudjeluje u raznim aktivnostima ovoga tipa i drago nam je da se u kontekstu epidemije koronavirusa nakon godinu i pol napokon vraćamo zanimljivim nogometnim događajima. Podržavamo uvijek kao klub projekte kroz koje se djecu potiče da što više borave na otvorenom prostoru, da se bave nogometom i drugim sportovima te da razvijaju od malih nogu ljubav prema nogometu. Drago nam je što je ovaj event izazvao veliki interes djece, vjerujemo da su sva djeca imala priliku naučiti neke nove stvari od strane naših nogometnih trenera i veselimo se budućim druženjima”, izjavio je Alen Peternac, pomoćni trener prve momčadi GNK-a Dinamo.

Kako bi se nagradili trud i motivacija koju su mališani pokazali, svakom su djetetu podijeljene Diplome s autogramima poznatih Dinamovaca, kao i dvije karte za Dinamovu utakmicu po izboru na maksimirskom stadionu. Sportski centar Keglić za sve je posjetitelje i vjerne promatrače radionice „Igraj kao Alfa” osigurao korištenje zabavnih sadržaja koji su posebno razveselili one najmlađe.

Prije svega, drago mi je što je Alfa stan grupa prepoznala da je i djeci, i Kegliću kao četvrti, potrebna ovakva radionica gdje će se oni prije svega družiti te stvoriti nova prijateljstva. Posebno mi je drago vidjeti odaziv malih kvartovskih nogometaša iz našeg kluba te se nadam da će u budućnosti ovaj hvalevrijedan sportski događaj postati tradicija i tako animirati cijelu zajednicu da se pridruži realizaciji nadolazećih projekata“, poručio je Korab Morina, voditelj sportskog centra Keglić i legenda zagrebačkog malog nogometa.

Alfa stan grupa, kao jedna od najuspješnijih domaćih tvrtki u građevinskom sektoru, već 18 godina podiže razinu izvrsnosti koristeći inovativne, ali i ekološki odgovorne sustave u svojim stambenim i poslovnim objektima diljem Zagreba. Svaki od njihovih projekata ima svoju posebnost, od raskošnog ozelenjenog prostora i iskorištenosti društvenog potencijala objekta, do naprednih tehnoloških rješenja korištenih tijekom radova ili postavljenih unutar prostora. Organizacijom događaja poput nogometne radionice za djecu ili drugih društveno-odgovornih aktivnosti, Alfa stan grupa nastoji dodatno obogatiti zagrebačke četvrti i to uvijek onako kako tom dijelu grada najbolje priliči – bilo to dodavanjem zelenila ili stvaranjem novih razloga za okupljanje. 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.