Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu organizira svoje prve Virtualne dane otvorenih vrata

VIRTUALNI DOV

Prvi Virtualni dani otvorenih vrata Fakulteta organizacije i informatike FOI će po prvi puta virtualno pokazati sve zanimljivosti o svojim studijskim programima koje provodi u Varaždinu, Sisku, Zaboku i Križevcima.

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu organizira svoje prve Virtualne dane otvorenih vrata, koji će se održati putem konferencijskog sustava Big Blue Button, u dva termina: u četvrtak, 14. svibnja i u petak, 15. svibnja s početkom u 12 sati. Cilj Virtualnih dana otvorenih vrata jest pokazati učenicima i budućim studentima kako izgleda proces studiranja na FOI-ju te ih pobliže upoznati s vrlo traženim studijskim programima te svim novinama koje FOI planira uvesti s novom akademskom godinom 2020./2021.

Shodno uvjetima u kojima se trenutno vrlo uspješno odvija kompletna nastava na svim studijima Fakulteta organizacije i informatike, program će se odvijati u potpunosti online i to prema sljedećem rasporedu u trajanju od sat vremena: 12:00 – Intro - Info - predstavljanje preddiplomskih studija FOI-ja (Informacijski sustavi / Poslovni sustavi, Ekonomika poduzetništva, Primjena informacijske tehnologije u poslovanju) 12:15 – Podrška i razvoj – Centar za podršku studentima i razvoj karijera / Ured za međunarodnu suradnju 12:35 – Lab corner – predstavljanje rada fakultetskih laboratorija 12:45 – Studenti osobno – predstavljanje studentskih udruga i osobna iskustva studenata FOI-ja U samo sat vremena, učenici i svi zainteresirani sudionici FOI-jevih Virtualnih dana otvorenih vrata saznat će sve potrebne informacije o studijskim programima (informatički i ekonomski smjer) i uvjetima za upis, o planovima za revidirani studijski program informatike od jeseni 2020., ali i o mnogim izvannastavnim aktivnostima u koje će se kao FOI studenti/ce moći uključiti te tako proširiti svoje vidike i kreativnost te steći iskustva koja im kasnije mogu pomoći kod zapošljavanja.

Naravno, u svakom trenutku sudionici će moći postaviti svoja pitanja. Sudjelovanje je otvoreno za sve sudionike, no potrebno se prijaviti na linku: https://forms.gle/xDga4y2CkS6gjrdJ7 i najkasnije do utorka, 12. svibnja 2020. (u podne) označiti termin u kojem će pojedinac prisustvovati. Link za Big Blue Button putem kojeg će se moći pratiti Virtualni dani otvorenih vrata nalazi se ovdje: https://bbb.foi.hr/b/dar-gx3-vpg. 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.