Mate Rimac osvojio najveći trofej Issigonis na Autocar Awards 2022

Mate Rimac osvojio najveći trofej Issigonis na Autocar Awards 2022

Mate Rimac osvojio je najveći trofej Issigonis na Autocar Awards 2022. O njegovoj pobjedi na službenoj fb stranici Rimac Automobila navode:

Naš osnivači Bugatti Rimac i izvršni direktor Rimac Technology, Mate Rimac, pridružuje se cijenjenoj listi pobjednika Issigonis Trophy!
Nagradu nazvanu po legendarnom inženjeru i izumitelju Minija, Sir Alecu Issigonisu, Issigonis Trophy, dodjeljuje Autocar, najveći trofej kao pojedincu koji je odigrao značajnu ulogu u oblikovanju budućnosti jedne od najvećih svjetskih industrija Autocar je ovom prigodom dodijelio Mati Rimcu. Neizmjerno smo ponosni na Matea što je dobio ovu čast kao dokaz svoje vizije i utjecaja. Njegova odlučnost, strast i upornost su zaista inspirativni. Čestitke Mate!
Na dodjeli trofeja rečeno je: 
U nešto više od desetljeća, Mate Rimac stvorio je proizvođača električnih hiperautomobila vrijednih milijun funti vlastitog dizajna i postao glavni dobavljač drugim proizvođačima automobila, osiguravajući značajna ulaganja od Hyundaija i Porschea , koji žele pristup njegovom hardveru i softversko znanje. Takav je njegov uspjeh, on sada ima kontrolu nad Bugattijem.

Sve to Rimcu je donijelo prestižnu nagradu na dodjeli Autocar Awards, koja je proslavljena na ceremoniji u Silverstone Wingu, 10.svibnja. 

Glavni urednik Autocara Steve Cropley rekao je: “Mateov uspon na vrh u razdoblju od nešto više od desetljeća je izvanredan. Od pametnog mladog momka koji se petlja sa zahrđalim elektrificiranim BMW- om do cijenjenog proizvođača automobila – koji će uskoro postati najveća tvrtka u Hrvatskoj – iza kojeg stoje velika imena poput Porschea . Nema nikoga tko više zaslužuje naš trofej Issigonis i jedva čekamo vidjeti što će sljedeće učiniti.”

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:share:6930130845743603712/?midToken=AQHU8OusS7oPRA&midSig=0YiYXo8ukHfGg1&trk=eml-email_network_conversations_01-hero-1-check_update_cta&trkEmail=eml-email_network_conversations_01-hero-1-check_update_cta-null-3d5vhe%7El34p3ah8%7E2q-null-neptune%2Ffeed%2Eupdate

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.