Revija poduzetnica i sportaša - modna poslastica u sklopu Dana Varaždinske županije

MODNA REVIJA

Varaždinska modna poslastica održana je ponovno 10. rujna  u povodu Dana Varaždinske županije u atriju Županijske palače. Bila je to promocija kreacija varaždinskih dizajnerica, poduzetnica koje su nosile kreacije modnih dizajnerica, a priči su se priključili i uspješni varaždinski sportaši i a sve uz  moto -  Izađi i bori se!. Tako je sve proteklo i u pomalo sportskom duhu, koji se jednako odnosi i na poduzetnike, o čemu organizatori u najavi događanja kažu:

- No, borba nije jedina odlika koja krasi aktere tržišnih i sportskih arena: visoka motiviranost, težnja da budemo bolji, ekspeditivnost, fokusiranost, upornost, ustrajnost, ekstremni napori, pomicanje vlastitih granica, uloženo vrijeme i trud, ponovna ustajanja nakon bezbrojnih padova, tvrdoglavo koračanje naprijed i odbijanje svake pomisli na odustajanje. I gle … niti jedan poduzetnik/poduzetnica ni sportaš ili sportašica nije naučio pobjeđivati prije no što je okusio neugodu poraza, jer ako ne doživljavate neuspjehe, zasigurno niste izabrali dovoljno uzvišene ciljeve.

Organizatore je bodrila i Natalija Martinčević, savjetnica župana zadovoljna što je događanje izvrsno prošlo te zahvalila Ivani Ipši iz VOP Portala, svim ženama poduzetnicama koje su nosile reviju, dizajnericama, frizerima te vizažistima te svima koji su se odazvali i podržali reviju. 

Na reviji su se kreacijama predstavile varaždinske dizajnerice: Brokat by Snježana Radev, Kuzminski design by Ivana Kuzminski, Broth by Blaženka Roth , AK by Ana Kraš, Kookabe design by Melita Kukec. Njihove modele nosile su poduzetnice: Tatjana Martinčević, Džeraldina Kuzminski, Tanja Juranko, Zvonimira Martinčević, Lucija Novoselec, Tomislava Kranjčec, Jasenka Čerin - Aries, Jadranka Gužvinec, Dalija Horvat, Amanda Witcher, Valentina Seretin Šoić, i Tajana Berga.

Među sportašima bila je Karla Čović,  danas prof. kineziologije, bivša reprezentativka u cestovnom biciklizmu, aktivna natjecateljica i osvajačica mnogobrojnih odličja u ultra triatlonu u utrkama Svjetskog kupa i Svjetskog prvenstva.Ona jedina u Hr ima: 11 x Ironman distancu 5 x dvostruki Ironman 3 x tristruki Ironman 1 x peterostruki Ironman (19km plivanja, 900km bicikla, 211km trčanja) Najbolji prijatelj i sparing partner za trening vjerni pas Fuma. Nastupila je i Marina Godinić, profesorica je kineziologije. Marina nosi titulu najuspješnije hrvatice u Savate boksu ikad i osvajačica je svjetskog kupa u kickboksingu. Svjetska je prvakinja u kickboksingu, dvostruka svjetska prvakinja u savate boksu, europska prvakinja u savate boksu, državna prvakinja u atletici i ponosna majka troje djece.

 

Saša Hiršzon, na reviji je izledao poput pravog manekena, a bio je državni prvak (Bivše države) u svim uzrasnim kategorijama. Bivši Davis Cup reprezentativac i Olimpijac ( Atlanta 1996) 2 x proglašen sportašem grada VaraždinaSaša Hirsžon trenirao je  Željka Krajana, Sašu Tuksara, a najveći uspjeh napravio je sa Karolinom Šprem koju je doveo na 16. mjesto WTA ljestvice. Bivši DFED Cup izbornik i trener Davis Cup reprezentacije.

Emil Milihram, danas je mag. oec. i poznat kao najpoznatiji hrvatski kanuist. Upornim radom uspio je osvojiti i po šesti puta naslov europskog prvak, a ako se tome doda podatak da je i šest puta osvajao titulu svjetskog prvaka na divljim vodama tada ozbiljno konkurira za najuspješnijeg kanuistu na divljim vodama svijeta. 

Modnu reviju podržao je  svojim nastupom na reviji i Dario Jertec, poznati varaždinski nogometaš i hrvatski nogometni reprezentativac. Kapetan je povratničkog nogometnog prvoligaša NK Varaždin.  U svojoj bogatoj nogometnoj karijeri igrao je za velike hrvatske nogometne klubove Dinamo, Hajduk Split i NK Rijeku

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.