Natalija Martinčević Svečani bal Varaždinske županije, koji se održava 24. siječnja, promovirala u emisiji „Dobro jutro Hrvatska“

dobro jutro

Svečani bal Varaždinske županije predstavljen je i ove godine gledateljima TV-emisije "Dobro jutro Hrvatska", a sve posebnosti i sam program bala predstavila je savjetnica župana Natalija Martinčević u pratnji pripadnika Husarske garde Varaždinske županije i Građanske garde-Purgara.Voditeljski dvojac ove popularne emisije HRT-a ovom prigodom bio je Zlata Mück Sušec i Ognjen Golubić, a u razgovoru s glavnom organizatoricom oni su TV gledateljima prenijeli informacije o onome što goste bala očekuje ovoga petka, 24. siječnja, u HNK-u u Varaždinu.

Uz raznovrstan program koji obuhvaća plesne i glazbene točke, modnu reviju, predstavljanje obnovljenih počasnih povijesnih postrojbi i niz drugih atrakcija, goste bala među kojima se očekuju i predstavnici stranih diplomatskih predstavništava u RH, te gosti hrvatskog predsjedanja EU-om i mnogobrojni ljubitelji balskih svečanosti iz svih dijelova Hrvatske pa i Gradišća u Austriji, očekuje i bogat izbor vina te balski menu, kojega priprema hotel Minerva. Također treba istaknuti i da će sva jela biti pripremljena od domaćih namirnica iz lokalnih OPG-ova, a jedna od tema balskoga stola bit će i buča.

Posebno oduševljenje u studiju izazvali su mali plesači Lana Hegedić, odjevena u građansku haljinicu kroja sa kraja 19. stoljeća i Filip Smuđ, u odori Građanske garde-Purgara. U glazbenom dijelu emisije nastupio je solist Filip Hozjak uz klavirsku pratnju profesora Danijela Ota.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.