Nema ljepšeg izleta od šetnje Kladešćicom - u nedjelju pred nama održava se tradicionalna Zelinska kestenijada

Nema ljepšeg izleta od šetnje Kladešćicom - u nedjelju pred nama održava se tradicionalna Zelinska kestenijada

Nema ljepšeg izleta od šetnje Kladešćicom u jesen, uz čuvenu Zelinsku kestenijadu  - ove je godine u nedjelju 17. listopada. Organzator je Turistička zajednica grada Sveti Ivan Zelina. Program počinje već od 9 sati ujutro i ne trebaju vam maske.

- Na Kladeščicu možete doći pješice, na biciklu ili automobilom. Družit ćemo se uz nešto više fizičke distance, ali s ništa manje veselja i dobre atmosfere. Pripremili smo bogatu gastro ponudu uz nezaobilazne pečene kestene i živu glazbu. Broj mjesta i stolova je ograničen te Vas pozivamo da sa sobom ponesete svoje dekice, kako biste našli za sebe i svoje prijatelje idealno mjesto za opuštanje na prekrasnoj zelinskoj gori- stoji u pozivu organizatora.

- Uživajmo u prirodi, svježem zraku, kestenima te budimo odgovorni i veseli!- zaključuju poziv organizatori. Grad Sveti Ivan Zelina i ove godine daruje mjericom kestene sve koji prvi dođu pješice i sretnu naše volontere po putu. A kako je bilo nekoliko godina ranije pogledajte na poveznici.

https://www.hia.com.hr/lifestyle/kultura-zivljenja/item/4722-zelinska-kestenijada-dozivljaj-prirode-s-uzicima-za-nepce-i-dusu

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.