Vatreni stigli u "borovu šumu" i odmah postali atrakcija sela Iljčevo

FIFA WORLD CUP FB PAGE PHOTO.jpg

SANKT PETERBURG – Konačno Rusija! Izabranici Zlatka Dalića danas su nakon trosatnog leta iz Zagreba sletjeli na sanktpeterburški aerodrom Pulkovo.  Smješteni su u bazi Šumska rapsodija i u 18 sati su odradili prvi trening koji je bio otvoren za snimanje. Na putu do baze pozdravljali su ih brojni hrvatski navijači naoružani šalovima i zastavama. Šumska rapsodija je od Sankt Peterburga udaljena šezdesetak kilometara i nalazi se u pitoresknom selu Iljičevo u borovoj šumi na obali jezera Boljšoe Simaginskoje.

Objekt ima veliki bazen sa staklenim krovom te spa centar s uslugama masaže, teretanu, nekoliko restorana i teniske terene, a noćenje za jednu osobu u deluxe sobi košta oko 1000 kuna (150 EUR). Mali stadion Roščino na kojem će naša reprezentacija trenirati autocestom je udaljen dvadesetak minuta. Zanimljivo je da u Iljičevu sumrak započinje nešto nakon 23 sata, a sviće oko tri ujutro. Početak je to „bijelih noći“ prirodnog fenomena po kojima je upravo Sankt Peterburg poznat, a započinju krajem lipnja i traju do početka srpnja. Nadamo se da to našim vatrenima neće uzrokovati besane noći.Prvu utakmicu hrvatska će reprezentacija odigrati protiv Nigerije 16. lipnja, u 21 sat u Kalinjingradu.

 POPIS IGRAČA

VRATARI Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Gent), Dominik Livaković (Dinamo)

OBRAMBENI: Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Domagoj Vida (Bešiktaš), Ivan Strinić (Sampdoria), Dejan Lovren (Liverpool), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Josip Pivarić (Dynamo Kijev), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Duje Ćaleta-Car (Red Bull Salzburg)

VEZNI: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Mateo Kovačić (Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter), Filip Bradarić (Rijeka)

NAPADAČI: Mario Mandžukić (Juventus), Ivan Perišić (Inter), Nikola Kalinić (Milan), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Marko Pjaca (Schalke), Ante Rebić (Eintracht)

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.