Maškarana rivijera ne miruje: veselo u Crikvenici, Dramlju, Jadranovu, Selcu

crikva

Uvertira u prošli, šesti po redu vikend maškaranih događanja u Crikvenici bila je „Škola maškaraneh tanci“ u petak.U subotu je više od 120 maškaranih planinara i ljubitelja prirode uživalo u Maškaranoj šetnji po Ljubavnoj cestici u organizaciji Planinarskog društva „Strilež“, a za večernju subotnju atmosferu u Gradskoj sportskoj dvorani su se pobrinuli članovi rock grupe „Hladno pivo“.Protekli tjedan su počela maškarana događanja u svim četirima mjestima crikveničke rivijere .
Zabava ne prestaje! U petak, 22. veljače, pleesalo se s Elijom Bašanom u „Školi maškaraneh tanci“ u restoranu hotela „International“.Subota, 23. veljače, bila je  namijenjena za krštenje mesopusta. Prije nego je sve prisutne rasplesao glazbeni sastav „Vigor“ u večernjim satima, mesopustu su crikveničke maškarane grupe odabrale ime uz zvukove bubnjeva. Svaki maškaron i maškaronka željno iščekuju saznati ime glavnoga krivca za sva zla i nedaće, koji će biti spaljen 6. ožujka. Subotnja događanja bila su u Glavnoj sportskoj dvorani u Crikvenici!
Kako bi se svim posjetiteljima omogućilo uživanje u večernjim zabavama uz siguran prijevoz do i od dvorane, Grad Crikvenica je osigurao besplatne vožnje maškaranim city busom.Veselo je biloi i u ostalim mjestima maškarane rivijere? Uvod u ovotjedna selačka maškarana događanja bila je popodnevna mantinjada po mjestu uz grupu „Point“ u Domu prosvjete. Selce je u petak, 22. veljače, biti domaćin Maškaranog pikado turnira od 14 sati, a u subotu, 23. veljače, Velike zabave pod maskama. U nedjelju, 24. veljače, održan je turnir u briškuli i trešeti u Sportskom centru „Matkino“ od 14 sati, a zabavno poslijepodne za najmlađe kreće od 15 sati. Jadranovo je u petak, 22. veljače, biti domaćin dočeka maškaranih grupa iz okolice, a u nedjelju, 24. veljače bila je čajanka u Domu kulture. U Hrvatskom narodnom domu u Dramlju, u subotu 23. veljače, održana je maškarana zabava, a u nedjelju 24. veljače, dječja čajanka i tombula.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.