Varaždinska županija poklonila koncert umirovljenicama s područja Županije

koncert umrovljenicima

Varaždinska županija poklonila je koncert umirovljenicama s područja Županije. U prepunoj Koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu, jučer 8. ožujka 2019. godine, održan je veliki koncert kojeg je Varaždinska županija po prvi puta organizirala za umirovljenice s područja Županije povodom Međunarodnog dana žena.

Za glazbenu poslasticu zaslužni su bili učenici i profesori zasigurno najbolje i najkvalitetnije Glazbene škole u Hrvatskoj koja iza sebe ima 190 godina tradicije.

- Ovo je prvi puta da organiziramo ovakav koncert s udrugama umirovljenika i nastaviti ćemo tu tradiciju i dalje.  Zgusnuto vrijeme koje je pred nama zaslužuje da mu se posveti jedna dodatna pažnja i da ono u što vrijeme trošimo i zašto ga koristimo, bude posebno lijepo. Svim ženama želim čestitati Međunarodni dan žena uz jednu posebnu izreku velike žene i političarke M. Thatcher: Ako želite da se o nečemu priča, recite to muškarcu. Ako želite da se nešto napravi, recite to ženi. – rekao je Čačić.

U koncertu su uživali i posebna savjetnica župana Varaždinske županije Natalija Martinčević, predsjednik Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Varaždinske županije Vladimir Kozjak, pročelnica Upravnog odjela za poslove Skupštine i župana Ivana Golubić Horvat i Zdenka Weber, hrvatska muzikologinja.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.