Najbolja zagrebačka shopping destinacija od danas još bogatija - otvoren je Arena Park

Najbolja zagrebačka shopping destinacija od danas još bogatija - otvoren je Arena Park

Poznata zagrebačka shopping destinacija od danas nudi novi sadržaj i još bogatiju ponudu svojim posjetiteljima na dodatnih osam tisuća četvornih metara. Otvoren je, naime, Arena Park, retail park s 10 trgovina i jednim kafićem na zemljištu zapadno od Arena Centra. Tim je projektom NEPI Rockcastle grupacija, vlasnik 44 centra u devet zemalja jugoistočne Europe, nastavila širenje u Hrvatskoj.

Nakon renovacije i proširenja Arena Centra, u investiciju Arena Parka vrijednu 12 milijuna eura, NEPI Rockastle je ušao kako bi ojačao svoje ulaganje u najveću zagrebačku shopping destinaciju, ali i odgovorio na veliki interes brendova za prostorom u Arena Centru.

„Kako i nakon proširivanja Arena Centra za dodatnih 6000m2 nismo uspjeli zadovoljiti zaista veliki interes trgovaca za poslovanjem u okružju Arena Centara, odlučili smo ponuditi koncept retail parka. Ta odluka se pokazala odličnom te smo zajedno s odabranim trgovcima uspješno realizirali ovaj projekt i tako dodatno ojačali Arenu Centar kao destinaciju na zadovoljstvo naših brojnih posjetitelja.“, izjavila je Nataša Milašinčić, direktorica Arena Centra i Arena Parka.

„Naša posljednja investicija bila je želja naših kupaca i zakupaca te smo izuzetno ponosni da se NEPI Rockcastle širi na ovom području. Ovime proširujemo već postojeću trgovačku zonu na vrlo atraktivnoj lokaciji stoga sam siguran da će ovo biti jedna uspješna priča. Otvorenjem Arena Parka zaokružujemo prvu fazu investicija. Do sada smo odradili proširenje Arena Centra za šest tisuća kvadrata te na jesen dovodimo neke nove brendove, a već planiramo i drugu fazu značajnih investicija za 2020./2021. godinu“, kazao je Tomislav Dekalić, Asset manager grupacije NEPI Rockcastle za Hrvatsku i Srbiju.

U Arena Park je stiglo jedanaest brendova: LC Waikiki, jedan od vodećih globalnih modnih brendova s gotovo 1000 trgovina u 45 zemalja diljem svijeta, poznati danski brend JYSK koji je otvorio vrata svoje prve trgovine u Zagrebu uređene prema novom konceptu, zatim KiK, njemački tekstilni lanac koji je jedan od najbrže rastućih europskih giganta, Sancta Domenica sa svojom najvećom multi-brend trgovinom koncepta „SD Megastore“ u Hrvatskoj, Pepco, europski lanac trgovina sa sjedištem u Poljskoj, Bubamara, trgovina u čijem se prodajnom asortimanu nalaze kvalitetni i sigurni proizvodi u skladu s europskim standardima, poznata trgovina CCC, jedna od najvećih maloprodajnih tvrtki u Srednjoj Europi i jedan od najvećih proizvođača obuće u Europi, PittaRosso, jedan od vodećih lanaca u maloprodaji cipela i kožne galanterije, Extra Sports, brand koji njeguje svakodnevni casual i sportski stil života po pristupačnim cijenama, Intersport Outlet u kojem će poznati svjetski brendovi iz redovne Intersport ponude, kao i robne marke iz svih proizvodnih kategorija biti dostupne i po 70 posto nižim cijenama te kafić Leggiero Loft.

Autor koncepta novog retail parka je Broadway Malyan, nagrađivana međunarodna kompanija za arhitekturu, urbanizam i dizajn. Uz 10 trgovina i kafić, Arena Park ima 290 besplatnih parkirnih mjesta, šetnicu i uskoro drive through restoran, a posebna pažnja pri osmišljavanju Arena Parka posvećena je hortikulturi tj. očuvanju postojećih stabala na lokaciji.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.