Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ tradicionalno organizira akciju „Katruže za Katružu“

katruža

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ u sklopu svojih aktivnosti i ove godine tradicionalno organizira akciju „Katruže za Katružu“. Nakon što je akcija održana u Murskom Središću, Nedelišću i Svetoj Mariji, katruže će se prodavati u subotu, 25. svibnja u Čakovcu u vremenu od 9 do 11,30 sati na terasi Gradske kavane Čakovec. 

Uz  aktiviste „Katruže“, akciji će se tradicionalno priključili članovi Kulturno-umjetničkog društva „Mačkovec“, učenici i djelatnici osnovnih škola u Pribislavcu, Šenkovcu, Strahonincu i Maloj Subotici te članice Udruge žena Stanetinec u Belici će akciju provoditi članice Udruge žena Općine Belica od 8 do 10,30 ispred prodavaonice METSS-a Robna kuća U Prelogu će se akcija odvijati u subotu 1. lipnja od 8 sati ispred Privredne banke. Katruže će prodavati članice udruge „Priločko srce“ Prelog.

Pozivaju se svi oni koji u svom vrtu ili dvorištu imaju cvijet katruže da ga daruhu za akciju. Mogu ga donijeti direktno na štandove ili u petak 24. svibnja do 13,30 sati u ured Zaklade (Međimurska županija, R. Boškovića 2). Svi pak koji katružama žele zamirisati svoj dom pozvani su da ih kupe i na taj način pomognu onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima s područja Međimurske županije.  

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.