Zagreb od sutra postaje najveća ulična pozornica – počinje 23. Cest is d'Best

Zagreb od sutra postaje najveća ulična pozornica – počinje 23. Cest is d'Best

Tokom 5 dana trajanja festivala, kroz više od 700 sati šarolikog programa namijenjenog za sve uzraste – sudjelovati će preko 500 sudionika (glazbenih, likovnih, plesnih umjetnika), a u programe će se uključiti i zainteresirani posjetitelji.

Ove godine na festivalu nastupaju performeri iz dvadesetak zemalja svijeta i Hrvatske na čak 8 lokacija -Cvjetni trg, Europski trg, Trg bana Josipa Jelačića, Zrinjevac, Gajeva, Bogovićeva i Tkalčićeva ulica te Strossmayerovo šetalište. 

Očekujje se likovne instalacije i akcije na ulici, glazbeni i plesni program, radionice, šaraonice, igraonice, zabavne utrke, kazališne predstave, petnaestak koncerata i najviše cirkuskih točaka u povijesti festivala!

Na Europskom trgu i u parku Zrinjevac predahnuti od zabave možete na d’Best Food punktovima, te kušati okuse Indonezije, Meksika, Kine ili Turske i naravno domaće kuhinje!

Sutrašnje otvaranje festivala obilježiti će festivalska povorka koja uz Zle bubnjare i Lutajući klavir te sve prolaznike i građane koji odluče sudjelovati, kreće u 18,30 sati s Europskog trga prema Zrinjevcu, a završava u 20 sati na Cvjetnom trgu na plesnjaku – Bilo je osam na trgu cvijeća – nakon kojeg slijedi svečano otvaranje uz prigodno obraćanje gradonačelnika Zagreba Milana Bandića. 

 

 

 

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.