Navijala i Predsjednica, a nakon Walesa reprezentacija u utorak igra s Tunisom u Varaždinu

 na utakmici s Welsom

Utakmicu hrvatske reprezentacije za europske kvalifikacije s Walesom na stadionu Gradski vrt u Osijeku pratila je i Predsjednica. Rezultat 2 : 1 zadovoljio je izbornika i navijače. Bilo je pakleno vruće i trebalo je izdržati, a izbornik Zlatko Dalić na press konferenciji je izjavio: 
- Nije bilo jednostavno, Wales se dobro postavio, postao opasniji ulaskom Brooksa, ali nama su najvažnija tri boda i neću raditi neku veću analizu. Nakon Svjetskog prvenstva stalno vapim za novom energijom, za novim snagama. Mislim da nema straha za budućnost, mlađi će igrači doći do svog statusa, no treba im vremena i sigurnosti. Ne treba kritizirati. Svi su nakon napornog rada zaslužili ovu pobjedu, kazao je Dalić, O raspletu skupine rekao je. - Bit će teško, svi imaju podjednake šanse. Nas je poremetio poraz od Mađara, no ostajemo favoriti i idemo na prvo mjesto. Najviše bi nam odgovaralo da druge momčadi međusobno igraju neriješeno te izgube neke bodove od Azerbajdžana. Bit će neizvjesno do kraja.
Kvaliteta je ovih igrača i ove momčadi da nitko ne izostaje u utorak. Svi putuju u Varaždin na prijateljsku utakmicu s Tunisom kako bismo publici priuštili spektakl, rekao je Dalić.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.