Međimurje i dalje bez novooboljelih od koronavirusa - obavijestio je Stožer civilne zaštite Međimurske županije.

Međimurje i dalje bez novooboljelih od koronavirusa - obavijestio je Stožer civilne zaštite Međimurske županije.

Međimurje i dalje bez novooboljelih - obavijestio je Stožer civilne zaštite Međimurske županije.U utorak, 21. srpnja do 11i uzeto je 36 uzorka i svi su obrađeni nalazi negativni. Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije od izbijanja epidemije COVID 19 virusa, kontinuirano svakodnevno vrši preventivna i testiranja osoba sa sumnjom na zarazu. Tako je i protekla 24 sata testirano 38 osoba, a od 25.veljače 2020. ukupno 1854 uzorka.   

Osobe pod mjerom samoizolacije kontroliraju službenici Policijske uprave međimurske, a timovi s inspektorima civilne zaštite kontroliraju  i mjesta na kojima se okuplja veći broj ljudi. Stožer civilne zaštite Međimurske županije ovim putem izražava zahvalnost svima koji poštuju preporuke HZJZ-a i na taj način pridonose iznimno povoljnoj epidemiološkoj situaciji u Međimurskoj županiji. 
Stožer CZ Međimurske županije i dalje poziva na dosljedno pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera s naglaskom na održavanje fizičke distance te izbjegavanje dodirivanja očiju, nosa i usta.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.