Nacionalna izložba inovacija 1. listopada u Zagrebu

Nacionalna izložba inovacija 1. listopada u Zagrebu

S ciljem promocije inovativnog poduzetništva, Hrvatska gospodarska komora 1. listopada u Zagrebu organizira Nacionalnu izložbu inovacija, gdje će se predstaviti domaće tvrtke koje su uspjele komercijalizirati svoje ideje i nude ih na hrvatskom i stranim tržištima. Na Izložbi u zagrebačkom City Plaza centru nastupit će 20-ak inovacijskih tvrtki iz različitih industrija.

Svoje inovacije na Izložbi će predstaviti AD Plastik, Altpro, Bernarda, Citus, CroAI, Dok-Ing, Elda, Genos, iCat, Kristalna ideja, MarinaLab, Mindsmiths, NOVAMINA centar inovativnih tehnologija, ORQA, Podravka, RASCO, ROTO Kruna, Šestan Busch, Telecor Zagreb, Tipos Resurs i Udruga inovatora.

U sklopu Izložbe, održat će se i panel rasprava „Inovacije: temelj oblikovanja naše budućnosti“ na kojoj će sudjelovati predstavnici akademskog sektora, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, HBOR-a, DZIV-a, HGK te inovatori. Panel će moderirati Emir Džanić, jedan od vodećih hrvatskih stručnjaka na području inovacija.

Događaj je dio inicijative „Inoviraj – profitiraj“ nastale u sklopu projekta „Promocija poduzetništva“ s ciljem poticanja inovativnog poduzetništva kao važnog temelja za ekonomsko jačanje Hrvatske. Riječ je o projektu koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Izložba počinje u 11 sati 1. listopada, u City Plaza centru,  dvorana Kornati, Slavonska avenija 6. Ulaz je besplatan, a potrebno se jedino registrirati preko stranice projekta na http://inovirajprofitiraj.hr/#signup. Broj mjesta je ograničen zbog propisanih epidemioloških mjera Stožera civilne zaštite.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.