Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za četvrtak, 29. srpnja 2021. Međimurje drugi dan za redom bez pozitivnih slučajeva

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za četvrtak, 29. srpnja 2021.  Međimurje drugi dan za redom bez pozitivnih slučajeva

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 57 uzoraka, od čega nema evidentiranih pozitivnih nalaza.

U protekla 24 sata oporavila se 1 osoba. Ukupan broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 8. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 64 008 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec ukupno su hospitalizirana 3 pacijenta pozitivna na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih ni otpuštenih pacijenata, kao ni pacijenata na respiraciji. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.

I dalje se pozivaju svi oni koji se žele cijepiti da to mogu učiniti bez prethodne najave svaki radni dan od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 13 do 18 sati u prostorima Županijske bolnice Čakovec.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.