Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za petak, 30. srpnja 2021.

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za petak, 30. srpnja 2021.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 50 uzoraka, od čega je evidentiran 1 pozitivan nalaz na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 2,0% pozitivnih od broja testiranih.

Ukupan broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 8. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 64 057 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitaliziran je 1 pacijent pozitivan na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih pacijenata, otpušten je 1 pacijent, na respiratoru nema pacijenata. U protekla 24 sata preminula je jedna osoba, ženska osoba stara 84 godine.

Narednih dana očekuje se veći broj ljudi koji će posjetiti mnoge manifestacije u Gradu Čakovcu. Kako bi se zadržala povoljna epidemiološka situacija u Međimurskoj županiji, ovim putem pozivamo sve građane na odgovornost i poštivanje epidemioloških mjera.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.