Podaci o novooboljelima te raspored cijepljenja protiv koronavirusa u Varaždinskoj županiji

Podaci o novooboljelima te raspored cijepljenja protiv koronavirusa u Varaždinskoj županiji

Varaždinska županija bilježi porast novih slučajeva zaraze koronavirusom u odnosu na prethodni dan. Jučer je tako potvrđeno 57 novih slučajeva zaraze, nakon što je testirano 418 osoba.
Istovremeno, u Općoj bolnici Varaždin na liječenju zbog koronavirusa je 27 pacijenata, od kojih je jedan u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru.
Oporavilo se 35 osoba te je trenutačno u Županiji evidentirano 328 aktivnih slučajeva.

Raspored cijepljenja 

Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije cijepljenje za veći broj građana u narednom tjednu organizira prema sljedećem rasporedu:
Utorak, 21. rujna – Opća bolnica Varaždin – dvorana 1 u podrumu Kirurgije (pokraj ORL ambulante) - od 8 - 13 sati – cijepljenje drugom dozom Pfizera za građane koji su se prvom dozom cijepili 24. kolovoza.
Srijeda, 22. rujna – Opća bolnica Varaždin – dvorana 1 u podrumu Kirurgije (pokraj ORL ambulante) - od 8 - 13 sati – cijepljenje drugom dozom Pfizera za građane koji su prvi put cijepljeni 25. kolovoza.
Četvrtak, 23. rujna – Opća bolnica Varaždin – dvorana 1 u podrumu Kirurgije (pokraj ORL ambulante) - od 13 do 18 sati – cijepljenje drugom dozom AstraZenece i Pfizera za građane koji su prvom dozom cijepljeni 25. kolovoza, 26. kolovoza i 27. kolovoza, te cijepljenje prvom dozom Pfizera za sve zainteresirane građane bez prethodne najave.

Kestenijada

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.