Gumbekovi dani : „Arsen + Vitez“ iliti što je glumac bez slobode

Gumbekovi dani : „Arsen + Vitez“ iliti što je glumac bez slobode

U utorak, 28. ožujka u Histrionskom domu biti će predstavljena praizvedbu kabarea "ARSEN + VITEZ iliti Što je glumac bez slobode", u izvedbi Zlatka Viteza uz klavirsku pratnju Olivera Beloševića. Kabare "Arsen+Vitez" s kojim se Zlatko Vitez vraća na kazališne daske, posveta je velikom maestru Arsenu Dediću, njegovim stihovima i glazbi koju je stvarao za kazalište i inspiriran kazalištem, ali prije svega dugogodišnjoj suradnji s Glumačkom družinom Histrion, jednoj od najproduktivnijih u hrvatskom kazalištu.

  1. Gumbekovi dani, inače posvećeni velikom glumcu i prijatelju Histriona, Mladenu Crnobrnji Gumbeku, završavaju 29. ožujka dodjelom nagrada te reprizom predstave Sastavljamo vladu!

Predstavljena knjiga "Arsen - Sjećanja"

Knjiga "Arsen - Sjećanja" Diane Šetka, predstavljena je danas 22. ožujka u Zagrebu, biografija je velikog umjetnika Arsena Dedića o kojemu kroz svoja intimna sjećanja i sa zajedničkom porukom "takvog smo ga voljeli, takvog ćemo ga pamtiti" govorili su njegovi kolege i prijatelji.

"Arsen je zaslužio svoju biografiju, danas je svatko ima, a on je nije imao. Imao je zanimljiv život i napravio je jako puno za sve", rekla je Diana Šetka na promociji knjige, koju je objavio Profil.

Šetka je rekla da joj je bilo lako raditi na knjizi jer je imala svu pomoć njegovih prijatelja, no žao joj je što, koliko god da je volio Zagreb, nikada nije dobio Nagradu Grada Zagreba.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.