Dani monodrame u Glluglu - u nedjelju, u 20 sati, pogledajte Juru Ruža u monodrami Morphin

Dani monodrame u Glluglu - u nedjelju, u 20 sati, pogledajte Juru Ruža u monodrami Morphin

U sklopu manifestacije Dani monodrame u Glluglu, u nedjelju, 19. studenoga, na Sceni Gllugl (Centar za mlade i nezavisnu kulturu P4, Preradovićeva 4) u 20 sati, prikazuje se predstava Morphin'. Riječ je o autorskom radu mladog, iznimno talentiranog varaždinskog akademskog glumca Jure Ruže.

 Sadržaj predstave inspiriran je stvarnim videozapisima sa TikToka. Kroz fragmentaciju i kolažiranje govora i pokreta iz pojedinih videa i njihovim ponovnim uvezivanjem cilj izvedbe je simulirati princip internetskog algoritma. Predstava je nastala kao diplomski ispit na studiju neverbalnog teatra na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, pod mentorstvom red. prof. art. Maje Đurinović.  Koncept i izvedba: Jura Ruža

Suradnica za scenski pokret: Martina Terzić ,Ilustracije i dizajn plakata: Lucija Ostrogović, Autorska glazba: Arian Peharda, Fotografije i izrada trailera: Matija Benić, Oblikovanje svjetla: Filip Eldan, Nikša Eldan,Programska knjižica: Matilda Lepoglavec.Produkcija: Umjetnička organizacija Gllugl,   Cijena ulaznice je 10 eura, a za učenike i studente 5 eura. Ulaznice se mogu rezervirati putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili kupiti pola sata prije početka predstave na ulazu u dvoranu .Dani monodrame u Glluglu realizirani su uz financijsku potporu Grada Varaždina.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.