Predstava za djecu „Šapice“ premijerno ovog vikenda u Lisinskom

Predstava za djecu „Šapice“ premijerno ovog vikenda u Lisinskom

Ovog vikenda mališane očekuje pravi pravcati kazališni hit Šapice s izvrsnim glumačkim parom - Slavkom Sobinom i Katarinom Baban, koji će oduševiti i djecu i roditelje!

Premijerno u Lisinskom, 2. i 3. prosinca!

Izvrsni i publici omiljeni glumci prvi su put zajedno na kazališnim daskama i vrlo ozbiljni u namjeri da oduševe i djecu i roditelje najnovijom predstavom za djecu Šapice, u čiji uspjeh nimalo ne sumnjamo. 

Prekrasna, poučna i dojmljiva predstava za djecu Šapice nastala je prema istoimenoj knjizi za djecu koja je vrlo brzo postala književni hit.

Posljednjih nekoliko godina talentirani kazališni, televizijski i filmski glumac Slavko Sobin otkrio nam je i svoju drugu ljubav te se upustio u pisanje knjige za djecu. Unatoč njegovu iznimnu umjetničkom talentu i perfekcionizmu kojem uvijek teži, popularnost te slikovnice ipak je iznenadila jer je preko noći osvojila na tisuće mališana, a njezini glavni likovi Dona i Mrš postali su miljenici dječjih srca.

Šapice su divna i poučna priča o važnosti prijateljstva, toleranciji i prihvaćanju drukčijih te je u pripremi čak peti nastavak popularnih psećih avantura, što samo potvrđuje njihovu popularnost. 

Ovi božićni blagdani idealno su doba za oživljavanje omiljenih njuškica na kazališnim daskama. Unatoč izazovnom rasporedu, Slavko Sobin nije propustio priliku da na pozornici postane Mrš, dok mu se u ulozi Done pridružila talentirana glumica Katarina Baban.

Avanture najpoznatijih šapica pogledajte premijerno u Lisinskom 2. prosinca u 9:30 te 3. prosinca u 19 sati.

Kroz razigranu igru glumci Katarina Baban i Slavko Sobin prenijet će predivne poruke ove priče posebno prigodne u božićno vrijeme, a koje su je i učinile jednom od najpopularnijih knjiga za djecu u posljednje tri godine. 

Kad se jednog dana, pred sam Božić, na ulici sretnu dva psa – jedan mali, ulični, ničiji i sretan s onim što nema, i jedan kućni, dobro odgojen, nezadovoljan s onim što ima, bit će to početak jednog velikog prijateljstva. 

Prijateljstvo, tolerancija i prihvaćanje drukčijih vrijednosti smisao su života ili bi to barem trebali biti. To je ono što će mališani naučiti iz ove predstave, a odrasli se prisjetiti, ako su kojim slučajem zaboravili.   

Predstava za djecu Šapice nastala je u produkciji B GLAD Produkcije prema autorskom tekstu Slavka Sobina, a u režiji Katarine Baban i Slavka Sobina.

S obzirom na to da je interes publike velik, svoje ulaznice osigurajte već danas na blagajni Lisinskog ili online na www.lisinski.hr

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.