Grand Gourmet 2025: Drugi dan festivala u znaku natjecanja, domaćih i europskih premium vina te tiramisu i žižula koktela posluženih uz pačja prsa u umaku od kave
Otvoren XI. Grand Gourmet: predstavljeni premium vinjak posvećen Tinu Ujeviću i „Vino Dalmatia“, knjiga koja slavi dalmatinske vinogradare Prvi dan XI. Grand Gourmet festivala i međunarodnog natjecanja konobara, barista, barmena i restorana, koji se po prvi put održava…
Autorski gelato kokteli: Novi su jesenski hit Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bara Od signature koktela koji podižu standarde, premium pića i comfort food favorita poput sočnih burgera, club sendviča, Cezar salate i…
Predstavljen projekt „Svi okusi Zagreba“ Turistička zajednica grada Zagreba (TZGZ) predstavila je aktualne projekte i inicijative kojima aktivno pozicionira zagrebačku gastronomiju kao važan segment turističke…
MICHELINOVA „4 Hands Dinner“: Chefovi Bernard Korak i Carlo Cracco udružili snage u središtu Milana Ekskluzivna „4 Hands Dinner“ večera održana je 21. 10. 2025. u restoranu Cracco u Milanu u organizaciji Hrvatske turističke zajednice,…
Međimurje daje više - Zdravi poklon paketi za poslovne partnere i za vas na ceker.hr Ove blagdane darujte s ljubavlju i pažnjom – odaberite Međimurske poklon košare, jedinstvene po spoju okusa, tradicije i topline domaćih…
GRAND GOURMET 2025: Omiš početkom studenog postaje epicentar međunarodne gastronomije i ugostiteljstva… prijave na natjecanja i edukacije su u tijeku Grad Omiš po prvi put postaje domaćin prestižnog međunarodnog festivala ugostiteljstva i gastronomije – Grand Gourmet. Jedanaesto izdanje održat će…
Aminess Wine & Gourmet Nights ponovno donosi jela najboljih domaćih chefova u Njivice Otok Krk i Aminess ponovno postaju centar domaće gourmet scene s najavom novog izdanja Aminess Wine & Gourmet Nights u…
Turistička zajednica Svetog Ivana Zeline s manifestacijom Zelinska kestenijada ušla je u društvo najodrživijih u svijetu Na konferenciji Green Destinationsa održanoj u francuskom Montpellieru Sveti Ivan Zelina dobio je priznanje za jednu od najboljih praksi održivog…
Održana 30. dodjela plaketa Restaurant Croatica i promocija knjige "100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti 2025/26 Promovirano je 30. tiskovno i on-line hrvatsko i englesko izdanje knjige Restaurant Croatica "100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi specijaliteti…
Istra po deveti put najbolja maslinarska regija svijeta prema Flos Olei vodiču Istra je ponovo ostvarila veliki rezultat na otvorenoj međunarodnoj sceni kada govorimo o ekstra djevičanskom maslinovom ulju. U nedavno objavljenom…
Amos Novak, kao jedini hrvatski chef uzvanik, na festivalu u Malom Lošinju predstavio okuse Međimurja Festival Taste the Mediterranean u Malom Lošinju iznova je dokazao visoku poziciju koju mladi međimurski chef Amos Novak uživa na…
Gurmansko odredište: Novljanski gušti U nedjelju, 14. rujna, od 10:00 sati, Novi Vinodolski ponovno će postati gurmansko odredište. Na Trgu Ivana Mažuranića održat će…