Dalmatinska marenda - besplatne edukacije gastro brendiranja i kulinarski master classovi u Trogiru i Makarskoj…prijavite se Dalmatinska marenda: U nastavku obimnog projekta TZ Splitsko-dalmatinske županije, održavaju se besplatne edukacije gastro brendiranja i kulinarski master classovi…prijavite se.…
Proglašenje Riječkih gastronomskih luka, održat će se 30. travnja u 12 sati u hotelu Hilton Costabella, Rijeka Proglašenje Riječkih gastronomskih luka, održat će se 30 travnja u 12 sati u hotelu Hilton, Costabella, Rijeka. Projekt Riječke gastronomske…
Dva zlata ŠKMER-ovom kuharu na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori, a pekla se i hobotnica u karioli sa žalom Na XV. Međunarodnom otvorenom prvenstvu Crne Gore u natjecanju kuhara, Ante Jonjić (34), šef kuhinje restorana Bura iz Dubrovnika i…
Završetak ŠKMER-ovog EU projekta "Kuhinja Znanja" za unapređenje gastronomije i ugostiteljstva Šefovi kuhinja iz mediteranskih i europskih regija, članovi međunarodne udruge sa sjedištem u Splitu, uspješno privode kraju projekt "Kuhinja Znanja"…
Veliko finale - splitski chef Petar Vlak ponovno osvojio Biser mora, festival završen slastičarskim i kuharskim radionicama te izradom autorskih džinova Trećeg dana Bisera u Supetru na Braču održana su završna natjecanja kuhara, a pet finalista koji su se pokazali najboljima…
Biser mora 2024. - četvrtak: Od primjene AI u kulinarstvu preko brojnih eno-gastro radionica do prvih nagrada natjecateljima Drugi dan Bisera mora započeo je Kuhinjom znanja, odnosno odmjeravanjem znanja i vještina u nizu kuharskih kategorija seniora i juniora…
Biser mora 2024: Prvi dan natjecanja uz smootheije, bračke delicije, jela s pivom, birane kapljice i whiskeye iz sherry bačvi Biser mora koji se ove godine 19. godinu za redom održava u Sypetrus hotelima na otoku Braču, ponovno dokazuje koliko…
U Supetru na otoku Braču otvoren 19. po redu Biser mora - međunarodni festival koji slavi kulinarske majstore i ugostiteljsku struku U prepunom forumu Waterman Svpetrvs Resorta u utorak navečer po 19. put svečano je otvoren Bisera mora, jedan od najvećih…
Biser mora 2024: Posjetite master class Kuhinje Znanja o primjeni umjetne inteligencije u kulinarstvu i gastronomiji Predavanje i prezentacijsku radionicu na temu „Kako novi alati umjetne inteligencije mogu pomoći u kulinarstvu i gastronomiji?“ u četvrtak u…
Biser mora 2024: Posjetite master class Kuhinje Znanja o primjeni umjetne inteligencije u kulinarstvu i gastronomiji Predavanje i prezentacijsku radionicu na temu „Kako novi alati umjetne inteligencije mogu pomoći u kulinarstvu i gastronomiji?“ u četvrtak u…
Na osmoj Gastro izložbi u Minervi predstavljena autohtona kuhinja na tradicionalan, ali i moderan način U kongresnoj dvorani hotela Minerva u Varaždinskim Toplicama održana je 8. Gastro izložba na kojoj je 20-ak izlagača: restorana, udruga,…
Amos Novak i Melkior Bašić zajedno u kuhinji na gala večeri u Terbotzu Međimurskim se vinima već uspjelo probiti na vrlo zahtjevno i izbirljivo tržište pa je gastronomija logičan sljedeći korak. S tom…