U Supetru na otoku Braču s turističkim novinarima otključali smo inovativne delicije od otočkih namirnica i okuse povratka U Supetru na otoku Braču s turističkim novinarima otključali smo inovativne delicije od otočkih namirnica i saznali kako suvremena gastronomija…
Black is back: Crna ovca u Baški od 20. do 22. svibnja - festival janjetine, individualizma i kreativnosti TZ Općine Baška, Otok Krk: Crna ovca - festival janjetine, individualizma, kreativnosti, otočne baštine, popularne kulture i sporta, ponovo će…
Vino uz žlicu u Floresu Eno gastro projekt Vino uz žlicu imao je 15. izdanje u zagrebačkom bistrou Flores, uz birana jela i vina, uz…
Uživancija u središtu Čakovca na Burger Weekendu - a u nedjelju i uz nastup popularne Zse Zse Od petka, 6. svibnja do nedjelje, 8. svibnja svi ljubitelji dobre hrane posjetit će Trg Republike u Čakovcu gdje je…
Svečanost na Trsatskoj gradini: „Riječke gastronomske luke“ Na svečanosti na Trsatskoj gradini u Rijeci predstavljeni su ugostiteljski objekti koji nose titule Riječkih gastronomskih luka. Ciljevi projekta su…
Turistička zajednica i Gastronaut promovirali Riječke gastronomske luke Luke pružaju utočište od loših vremenskih prilika, mjesta su novih susreta, mjesta u kojima možete obnoviti zalihe, osjećati se zaštićeno,…
Za prste polizati: Otkrivamo vam recept za katsu piletinu, rapsodiju za vaša nepca! Azijska kuhinja u mnogočemu se razlikuje od hrvatske, a jedne od najvećih razlika jesu količina začina ali i to što…
Biser mora 2022 završen pobjedom rumunjskog chefa Alexandru Sbancua Pobjednik 17. Bisera mora je rumunjski kuhar Alexandru Sbancu (37), a drugoplasirani splitski chef Petar Vlak koji je karijeru započeo…
Biser mora 2022: Drugi dan natjecanja uz turske skulpture od šećerne paste, srednjovjekovna i rimska jela Drugi dan 17. Bisera mora započeo je odmjeravanjem znanja i vještina u nizu kuharskih kategorija seniora i juniora (natjecatelji do…
BISER MORA 2022: U Supetru otvoreno 17. izdanje najvećeg gastro natjecanja u regiji XVII. Bisera mora-fish edition otvoren je u petak navečer u Svpetvrs Resortu, a radi se o jednom od najvećih kuharskih…
Kuharskim prvakom proglašen Marin Sambolek iz varaždinskog restorana Nobel, župan Stričak uručio mu priznanje Kongresna dvorana Hotela Minerve u Varaždinskim Toplicama ovih dana postala je mjesto susreta mnogobrojnih domaćih i inozemnih kuharskih i slastičarskih…
XVII. Biser mora: Tri dana eno gastro edukacija, cooking showova i natjecanja na Braču Supetar će od 8. do 12. travnja ponovo biti domaćin Bisera mora, najvećeg kuharskog natjecanja i festivala gastronomije u regiji…